Post HBO Accountancy

Heb je je HBO Bachelordiploma op zak? Dan is de Post HBO Accountancy de volgende stap richting je AA-titel. Hiermee ontwikkel je in twee jaar tijd alle...

Lees meer

Heb je je HBO Bachelordiploma op zak? Dan is de Post HBO Accountancy de volgende stap richting je AA-titel. Hiermee ontwikkel je in twee jaar tijd alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt als beginnend...

Lees meer

Heb je je HBO Bachelordiploma op zak? Dan is de Post HBO Accountancy de volgende stap richting je AA-titel. Hiermee ontwikkel je in twee jaar tijd alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt als beginnend beroepsbeoefenaar. Bij Markus Verbeek Praehep...

Lees meer

Post HBO Accountancy: 97 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (2)

Masterclass (2)

HBO Bacheloropleiding (1)

Post Bachelor (8)

HBO Programma (6)

HBO Associate Degree (1)

Praktijkopleiding AA en Stagebureau (8)

Modules (41)

Heb je je HBO Bachelordiploma op zak? Dan is de Post HBO Accountancy de volgende stap richting je AA-titel. Hiermee ontwikkel je in twee jaar tijd alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt als beginnend beroepsbeoefenaar. Bij Markus Verbeek Praehep bieden we verschillende varianten van deze Post HBO-opleiding voor accountants. We vertellen je er alles over op deze pagina.
 

Post HBO AA Accountancy − MKB

Met de opleiding Post Bachelor AA Accountancy − MKB behaal je het theoretische deel van je AA-titel. Met praktijkopdrachten en interessante cases leer je in deze opleiding de kern van accountancy in het mkb kennen. De opleiding sluit volledig aan bij de actuele exameneisen en bestaat uit zes modules. Hiermee ontwikkel je je tot allround adviseur en beginnend beroepsbeoefenaar.
 

Post HBO AA Accountancy − MKB Fit for Future

Wil je niet alleen je AA-titel behalen, maar ook ervoor zorgen dat je klaar bent voor de digitale ontwikkelingen in de accountancy? Kies dan voor de Post Bachelor AA Accountancy − MKB Fit for Future. In deze variant wordt extra aandacht besteed aan de digitale uitdagingen van de toekomst. Uiteraard ontwikkel je ook in deze opleiding alle financiële kennis die jij nodig hebt als accountant. Maar daarnaast is er in deze variant extra aandacht voor digitale ontwikkelingen in de accountancy, zoals data science.
 

Post HBO Accountancy behaald − en dan?

Heb je de Post HBO Accountancy succesvol afgerond? Dan ben je toe aan de laatste stap richting je AA-titel: de Praktijkopleiding AA − Accountancy MKB. Na afronding van deze opleiding mag je je registreren als mkb-accountant (AA) bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en mag je de AA-titel voeren.
 

Volg de Post HBO en Praktijkopleiding AA Accountancy parallel aan elkaar

Volg je eerst de Post HBO AA Accountancy − MKB (of de Fit for Future-variant) en daarna de Praktijkopleiding? Dan ben je gemiddeld zo'n vijf jaar bezig met je opleiding tot AA-accountant. Maar het kan ook sneller. Met de Post Bachelor AA Accountancy − MKB Geïntegreerd volg je de theorie en de praktijk parallel aan elkaar. Zo behaal je in slechts drie jaar tijd zowel het theoretisch getuigschrift als alle onderdelen uit de Praktijkopleiding.
 

Waarom de Post HBO Accountancy van Markus Verbeek Praehep?

Hogeschool Markus Verbeek Praehep is een van de hogescholen die door de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding (CEA) is aangewezen om de opleiding tot AA-accountant te mogen aanbieden. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat onze Post HBO AA Accountancy voldoet aan de eindtermen en kwaliteitseisen van de CEA. 

Tijdens de opleiding krijg je les van ervaren financieel professionals, die zelf middenin de praktijk staan. Zij helpen je de theorie direct toe te passen in je eigen praktijk. Daarnaast is de opleiding goed te volgen naast jouw baan als (assistent-)accountant. Je bepaalt zelf of je overdag, 's avonds of in het weekend studeert. En komt het niet goed uit om naar een leslocatie te reizen? Dan kun je de Post HBO Accountancy ook volgen in de virtual classroom.