Schakelprogramma's

Wil je AA-accountant worden, maar heb je een andere HBO Bachelor gevolgd dan de HBO Bachelor Accountancy? Dan kan een schakelprogramma uitkomst bieden....

Lees meer

Wil je AA-accountant worden, maar heb je een andere HBO Bachelor gevolgd dan de HBO Bachelor Accountancy? Dan kan een schakelprogramma uitkomst bieden. Bij Markus Verbeek Praehep vind je diverse schakelprogramma’s...

Lees meer

Wil je AA-accountant worden, maar heb je een andere HBO Bachelor gevolgd dan de HBO Bachelor Accountancy? Dan kan een schakelprogramma uitkomst bieden. Bij Markus Verbeek Praehep vind je diverse schakelprogramma’s om met een andere HBO Bacheloropleiding...

Lees meer

Schakelprogramma's: 7 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Schakelprogramma (7)

Wil je AA-accountant worden, maar heb je een andere HBO Bachelor gevolgd dan de HBO Bachelor Accountancy? Dan kan een schakelprogramma uitkomst bieden. Bij Markus Verbeek Praehep vind je diverse schakelprogramma’s om met een andere HBO Bacheloropleiding in te stromen in de Post Bachelor AA Accountancy – MKB. Zo kun je zonder problemen de route naar je AA-titel vervolgen.
 

Wat zijn schakelprogramma’s?

Onze schakelprogramma’s zijn bedoeld voor studenten bij wie de gevolgde Bacheloropleiding niet volledig aansluit op de Post Bachelor AA Accountancy – MKB. Er is dan sprake van deficiënties. Deze kunnen weggewerkt worden met een schakelprogramma waarin de ontbrekende stof alsnog wordt behandeld. Het schakelprogramma zorgt er dus voor dat je aan dezelfde eindtermen voldoet als iemand die de Bachelor Accountancy bij Markus Verbeek Praehep heeft afgerond.
 

Schakelprogramma Accountancy op maat

Markus Verbeek Praehep biedt schakelprogramma’s op maat aan. Hierdoor leer je alleen de stof die je nog mist en zijn de doorlooptijden kort. Hierbij bepaalt je vooropleiding de omvang van het schakelprogramma. Met een deficiëntieonderzoek stellen we vast welke modules je moet volgen voordat je aan de Post Bachelor-fase en de praktijkopleiding kunt beginnen.
 

Volg je schakelprogramma Accountancy waar en wanneer je wilt

Je kunt onze accountancyschakelprogramma’s volgen op leslocaties in heel Nederland of in onze virtual classroom. Hierbij kun je zelf kiezen of je het liefst overdag, ’s avonds of in het weekend studeert. Heb je behoefte aan meer flexibiliteit? Dan kun je het programma ook in je eigen tijd en tempo op afstand volgen via e-learning.
 

Behoefte aan een schakelprogramma op maat?

Neem dan contact op met onze studieadviseurs. Zij denken graag met je mee over wat jij nodig hebt en hoe je jouw schakelprogramma het best vorm kunt geven. Bel 035 – 5 280 811 of vul ons contactformulier in.
 

Meer weten over jouw ideale route naar de AA-titel?

Bezoek dan ook eens een van onze voorlichtingsbijeenkomsten over dit onderwerp. Hier kom je alles te weten over de verschillende routes naar de AA-titel. Na afloop weet je welk traject het best past bij jou en je organisatie.