Post HBO AA en Praktijkopleiding

Populaire opleidingen in dit vakgebied

Post HBO AA en Praktijkopleiding: 10 opleidingen

Post-Bachelor (1) De duur van onze Post Bacheloropleidingen varieert van 10 maanden tot 2 jaar. Een Post Bacheloropleiding is opgebouwd uit modules. Elke module wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Je kunt deelnemen aan een Post Bacheloropleiding als je een vooropleiding op HBO-niveau hebt.

Praktijkopleiding AA en Stagebureau (3) Aankomend accountant? Bij ons kun je naast de theoretische opleiding de Praktijkopleiding AA – MKB volgen. Deze duurt nominaal 3 jaar. Beide opleidingen afgerond? Dan mag je je inschrijven als Accountant. Dat kan met een afgeronde HBO Bachelor Accountancy. Als dit niet de Bacheloropleiding Accountancy is, moet je met een schakel- of deficiëntieprogramma minstens de examens in de kernvakgebieden Audit & Assurance, Bestuurlijke Informatieverzorging en Externe Verslaggeving hebben behaald.

Praktijkopleiding AA Deelopleiding (6) De Praktijkopleiding AA Deelopleiding is voor trainees die staan ingeschreven voor de Praktijkopleiding AA bij een ander stagebureau dan Markus Verbeek Praehep. Het kan namelijk voorkomen dat je eigen stagebureau de contact/begeleidingsdagen, trainingsprogramma, intervisie of referaat niet verzorgt. Daarvoor moet je je dan aanmelden bij een door de NBA erkende opleider. Markus Verbeek Praehep bijvoorbeeld. Ons trainingsprogramma is ook bedoeld voor trainees uit de Praktijkopleiding Assurance.