• Home
  • Opleiding finance en control

Opleiding finance en control

Wanneer je werkt in het vakgebied finance en control is het belangrijk om je vakkennis op peil te houden. Het vakgebied is namelijk volop in beweging...

Lees meer

Wanneer je werkt in het vakgebied finance en control is het belangrijk om je vakkennis op peil te houden. Het vakgebied is namelijk volop in beweging en daardoor verandert ook jouw rol als financial controller....

Lees meer

Wanneer je werkt in het vakgebied finance en control is het belangrijk om je vakkennis op peil te houden. Het vakgebied is namelijk volop in beweging en daardoor verandert ook jouw rol als financial controller. Met de opleidingen finance en control van...

Lees meer

Opleiding finance en control: 87 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (3)

Masterclass (4)

HBO Bacheloropleiding (4)

Post Bachelor (6)

HBO Programma (14)

Wanneer je werkt in het vakgebied finance en control is het belangrijk om je vakkennis op peil te houden. Het vakgebied is namelijk volop in beweging en daardoor verandert ook jouw rol als financial controller. Met de opleidingen finance en control van Markus Verbeek Praehep bereid je jezelf voor op deze veranderende rol en houd je jouw vakkennis up-to-date. Bekijk het complete aanbod op deze pagina.
 

Waarom verder ontwikkelen in finance en control?

Door de toenemende automatisering verandert de financial controller steeds meer in een informatiemanager. Voor deze rol is het belangrijk om je adviesvaardigheden, communicatieve vaardigheden en ICT-vaardigheden verder te ontwikkelen. Natuurlijk blijft ook je vakkennis heel belangrijk. Door je verder te ontwikkelen pas je je aan de veranderende omstandigheden aan. Zo blijf je de concurrentie een stap voor.
 

Vind jouw opleiding finance en control

Zoek je een opleiding om je verder te ontwikkelen als financial controller? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep een breed aanbod aan opleidingen binnen dit vakgebied. Van korte training tot HBO Bachelor of Master Finance & Control. Weet je nog niet goed welke opleiding je wilt gaan volgen? Dan is een van deze veel gekozen opleidingen misschien iets voor jou:

RFC: het kwaliteitskeurmerk voor financial controllers

Kies je voor de Post Bachelor Register Financial Controller? Dan kun je je na succesvolle afronding van deze opleiding laten registeren in het Register Financial Controller (RFC) van de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). Wanneer je geregistreerd bent mag je de beschermde titel RFC voeren. Met deze registratie en titel laat je zien dat je een goede opleiding hebt gevolgd én je vak bijhoudt. Een uitstekende manier om je te onderscheiden van vakgenoten.
 

Waarom een opleiding finance en control van Markus Verbeek Praehep?

Markus Verbeek Praehep is al 125 jaar de opleider voor financieel professionals. Met onze opleidingen ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Onze docenten komen zelf uit de praktijk en helpen jou de lesstof in je eigen werkomgeving toe te passen. Voor je opleiding kun je terecht op leslocaties door het hele land, maar ook online in onze virtual classroom of via e-learning. Ook is het mogelijk om je studielast te spreiden door in fases of zelfs in modules te studeren. Zo past je opleiding altijd perfect in jouw planning.