• Home
  • Opleiding bedrijfsadministratie

Opleiding bedrijfsadministratie

Werk jij als bedrijfsadministrateur of wil je aan de slag met bedrijfsadministratie? Dan is het verstandig om je (verder) te ontwikkelen binnen dit vakgebied...

Lees meer

Werk jij als bedrijfsadministrateur of wil je aan de slag met bedrijfsadministratie? Dan is het verstandig om je (verder) te ontwikkelen binnen dit vakgebied met een opleiding bedrijfsadministratie. Bij...

Lees meer

Werk jij als bedrijfsadministrateur of wil je aan de slag met bedrijfsadministratie? Dan is het verstandig om je (verder) te ontwikkelen binnen dit vakgebied met een opleiding bedrijfsadministratie. Bij Markus Verbeek Praehep vind je een compleet aanbod...

Lees meer

Opleiding bedrijfsadministratie: 97 opleidingen

Masteropleiding (4) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

Masterclass (4) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

HBO Bacheloropleiding (4) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Post Bachelor (7) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Programma (18) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

HBO Associate Degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd

MHBO (1) Een MHBO-opleiding is gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van de opleiding zit tussen MBO- en beginnend HBO-niveau in. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO.

Modules (23) Je kunt ook een losse module uit een opleiding volgen. Een module bestaat uit 4 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Trainingen en Korte Cursussen (6) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

Vakopleiding Branche-erkend Associatie (11) De Nederlandse Associatie voor Examinering is al ruim 75 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt. De opleidingen hieronder leiden op voor examens van de Associatie waarmee een Associatie diploma te behalen valt.

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
9 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie

PE NBA cursussen en trainingen (2) Onze PE NBA-cursussen en -trainingen zijn toegankelijk voor AA/RA accountants en financieel professionals. We bieden 1-daagse trainingen, maar ook volledige opleidingen. Op een inspirerende manier aan jouw PE-verplichting voldoen? Kies dan een training in Data Science, IT & Innovatie of een vaardigheidstraining die past bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Je Excel-skills verbeteren? Een vaktechnische training volgen? Kies een van de onderstaande trainingen.

PE NIRPA cursussen en trainingen (1) Ben jij als salarisadministrateur of payrollprofessional ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting (NIRPA)? Of wil je graag up-to-date blijven in dit vakgebied? Kies dan een van de onderstaande trainingen.

NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NIRPA cursussen en trainingen

Vakopleiding Branche-erkend (3) Geïnteresseerd in een vakopleiding of training die door de branche wordt erkend? Volg dan een van de onderstaande trainingen.

MBO-programma (4) Een MBO-programma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-programma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

MBO-opleiding (2) Een MBO-opleiding is een wettelijk erkende opleiding op niveau 2, 3 of 4. Afhankelijk van welke opleiding je kiest, varieert de duur van een MBO-opleiding tussen de 12 en 24 maanden. Na afronding van een MBO-opleiding beschik je dus over een officieel erkend MBO-diploma op niveau 2, 3 of 4.

Masterprogramma (2) Een Masterprogramma is een samengesteld programma, bestaande uit minimaal 2 Masterclasses van een erkende Masteropleiding. De programma’s zijn gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis op Masterniveau. Na het afronden van het Masterprogramma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige Masteropleiding.

Werk jij als bedrijfsadministrateur of wil je aan de slag met bedrijfsadministratie? Dan is het verstandig om je (verder) te ontwikkelen binnen dit vakgebied met een opleiding bedrijfsadministratie. Bij Markus Verbeek Praehep vind je een compleet aanbod bedrijfsadministratieopleidingen. Leg een goede basis met Moderne Bedrijfsadministratie of ga de diepte in met een complete HBO Bachelor.
 

Opleiding Moderne Bedrijfsadministratie

Wil je een goede basis leggen op het gebied van bedrijfsadministratie? Dan is de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie een uitstekende keuze. Tijdens deze opleiding ga je op een interactieve manier aan de slag met de belangrijkste thema's binnen de bedrijfsadministratie. Je zet hiermee een mooie stap richting je eerste vakdiploma. Goed om te weten: in het vakgebied wordt Moderne Bedrijfsadministratie vaak afgekort als MBA. Dit is echter een andere opleiding dan de Master of Business Administration (MBA), waarvoor dezelfde afkorting wordt gebruikt.
 

Opleiding SPD Bedrijfsadministratie

Wil je je verder verdiepen in bedrijfsadministratie? Bijvoorbeeld om te kunnen doorgroeien naar een leidinggevende functie? Kies dan voor de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie. Met deze opleiding groei je uit tot dé specialist in bedrijfsadministratie en informatievoorziening. Gedurende de opleiding maak je een keuze uit drie specialisatierichtingen:

Cursus bedrijfsadministratie

Wil je je wel doorgroeien op het gebied van bedrijfsadministratie, maar heb je geen tijd voor een complete opleiding? Dan vind je in ons aanbod ook verschillende korte trainingen en cursussen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om losse modules te volgen. Hiermee ontwikkel je in korte tijd precies de kennis die je nodig hebt. En wil je later toch verder studeren? Dan kun je deze modules mogelijk inbrengen als vrijstellingen voor de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie.
 

Waarom een opleiding bedrijfsadministratie bij Markus Verbeek Praehep?

Kies je voor een opleiding bedrijfsadministratie van Markus Verbeek Praehep? Dan ben je er zeker van dat je kiest voor een opleiding van hoge kwaliteit. Onze docenten zijn zelf actief in de bedrijfsadministratie. Zij weten als geen ander wat er speelt in jouw praktijk. De lessen zijn dan ook zeer praktijkgericht: wat je leert kun je direct toepassen op de werkvloer. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit diverse studievarianten. Jij bepaalt dus zelf waar en wanneer je studeert. Ga je bijvoorbeeld voor klassikale lessen op een van onze leslocaties, of kies je voor de virtual classroom of e-learning? Jij bepaalt, zodat je opleiding altijd in jouw planning past.