• Home
  • Opleiding bedrijfsadministratie

Opleiding bedrijfsadministratie

Werk jij als bedrijfsadministrateur of wil je aan de slag met bedrijfsadministratie? Dan is het verstandig om je (verder) te ontwikkelen binnen dit vakgebied...

Lees meer

Werk jij als bedrijfsadministrateur of wil je aan de slag met bedrijfsadministratie? Dan is het verstandig om je (verder) te ontwikkelen binnen dit vakgebied met een opleiding bedrijfsadministratie. Bij...

Lees meer

Werk jij als bedrijfsadministrateur of wil je aan de slag met bedrijfsadministratie? Dan is het verstandig om je (verder) te ontwikkelen binnen dit vakgebied met een opleiding bedrijfsadministratie. Bij Markus Verbeek Praehep vind je een compleet aanbod...

Lees meer

Opleiding bedrijfsadministratie: 87 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (3)

Masterclass (4)

HBO Bacheloropleiding (4)

Post Bachelor (6)

HBO Programma (14)

Werk jij als bedrijfsadministrateur of wil je aan de slag met bedrijfsadministratie? Dan is het verstandig om je (verder) te ontwikkelen binnen dit vakgebied met een opleiding bedrijfsadministratie. Bij Markus Verbeek Praehep vind je een compleet aanbod bedrijfsadministratieopleidingen. Leg een goede basis met Moderne Bedrijfsadministratie of ga de diepte in met een complete HBO Bachelor.
 

Opleiding Moderne Bedrijfsadministratie

Wil je een goede basis leggen op het gebied van bedrijfsadministratie? Dan is de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie een uitstekende keuze. Tijdens deze opleiding ga je op een interactieve manier aan de slag met de belangrijkste thema's binnen de bedrijfsadministratie. Je zet hiermee een mooie stap richting je eerste vakdiploma. Goed om te weten: in het vakgebied wordt Moderne Bedrijfsadministratie vaak afgekort als MBA. Dit is echter een andere opleiding dan de Master of Business Administration (MBA), waarvoor dezelfde afkorting wordt gebruikt.
 

Opleiding SPD Bedrijfsadministratie

Wil je je verder verdiepen in bedrijfsadministratie? Bijvoorbeeld om te kunnen doorgroeien naar een leidinggevende functie? Kies dan voor de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie. Met deze opleiding groei je uit tot dé specialist in bedrijfsadministratie en informatievoorziening. Gedurende de opleiding maak je een keuze uit drie specialisatierichtingen:

Cursus bedrijfsadministratie

Wil je je wel doorgroeien op het gebied van bedrijfsadministratie, maar heb je geen tijd voor een complete opleiding? Dan vind je in ons aanbod ook verschillende korte trainingen en cursussen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om losse modules te volgen. Hiermee ontwikkel je in korte tijd precies de kennis die je nodig hebt. En wil je later toch verder studeren? Dan kun je deze modules mogelijk inbrengen als vrijstellingen voor de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie.
 

Waarom een opleiding bedrijfsadministratie bij Markus Verbeek Praehep?

Kies je voor een opleiding bedrijfsadministratie van Markus Verbeek Praehep? Dan ben je er zeker van dat je kiest voor een opleiding van hoge kwaliteit. Onze docenten zijn zelf actief in de bedrijfsadministratie. Zij weten als geen ander wat er speelt in jouw praktijk. De lessen zijn dan ook zeer praktijkgericht: wat je leert kun je direct toepassen op de werkvloer. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit diverse studievarianten. Jij bepaalt dus zelf waar en wanneer je studeert. Ga je bijvoorbeeld voor klassikale lessen op een van onze leslocaties, of kies je voor de virtual classroom of e-learning? Jij bepaalt, zodat je opleiding altijd in jouw planning past.