Masterclasses

Wil je je op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar niet meteen een complete Masteropleiding volgen? Dan is een Masterclass een goede keuze....

Lees meer

Wil je je op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar niet meteen een complete Masteropleiding volgen? Dan is een Masterclass een goede keuze. Bij Markus Verbeek Praehep vind je een breed...

Lees meer

Wil je je op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar niet meteen een complete Masteropleiding volgen? Dan is een Masterclass een goede keuze. Bij Markus Verbeek Praehep vind je een breed aanbod aan Masterclasses voor financieel professionals....

Lees meer

Masterclasses: 15 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (1)

Masterclass (14)

Wil je je op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar niet meteen een complete Masteropleiding volgen? Dan is een Masterclass een goede keuze. Bij Markus Verbeek Praehep vind je een breed aanbod aan Masterclasses voor financieel professionals. Een volledig overzicht van onze Masterclasses vind je op deze pagina.
 

Studeren per Masterclass

De Masterclasses van Markus Verbeek Praehep zijn onderdeel van onze volledige Masteropleidingen en zijn afzonderlijk te volgen. Het voordeel hiervan is dat iedere Masterclass één onderwerp behandelt, waardoor je al je aandacht hierop kunt richten. En wil je later toch de volledige Masteropleiding volgen? Dan hoef je de Masterclass die je al hebt gevolgd niet opnieuw te volgen.
 

Gerichte verdieping voor financials

Onze Masterclasses bieden je de mogelijkheid om je doelgericht verder te verdiepen in één onderwerp. Uiteraard vind je in ons aanbod veel Masterclasses gericht op onderwerpen binnen het financiële vakgebied, zoals de Masterclass Financial Accounting en de Masterclass Financieel Management. Maar daarnaast bieden we ook diverse Masterclasses waarmee je toekomstgerichte vaardigheden ontwikkelt, zoals de Masterclass Business Intelligence & Big Data.
 

Flexibel studeren in Masterclasses

Je kunt onze Masterclasses volgen op locaties door heel Nederland, in de virtual classroom of via e-learning. Je bepaalt zelf of je de Masterclass overdag, ’s avonds of in het weekend volgt. Zo studeer je waar en wanneer het jou het best uitkomt. Bovendien is het volgen van losse Masterclasses de meest flexibele manier om je Masterdiploma te behalen. In plaats van de gehele opleiding in één keer te volgen, volg je elke keer één Masterclass wanneer het jou uitkomt.
 

Meer weten over onze financiële Masterclasses?

Lees dan ook ons blog met tien redenen om te kiezen voor een Masteropleiding. Heb je vragen of heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies? Dan helpen onze opleidingsadviseurs je graag. Bel 035 – 5 280 811 of vul ons contactformulier in.