• Home
  • Fiscaal recht HBO-niveau

Fiscaal recht HBO-niveau

Als fiscalist kun je niet om de fiscale wet- en regelgeving heen. Diepgaande kennis van fiscaal recht is dan ook onmisbaar. Daarom vind je in ons aanbod...

Lees meer

Als fiscalist kun je niet om de fiscale wet- en regelgeving heen. Diepgaande kennis van fiscaal recht is dan ook onmisbaar. Daarom vind je in ons aanbod diverse opleidingen fiscaal recht op HBO-niveau....

Lees meer

Als fiscalist kun je niet om de fiscale wet- en regelgeving heen. Diepgaande kennis van fiscaal recht is dan ook onmisbaar. Daarom vind je in ons aanbod diverse opleidingen fiscaal recht op HBO-niveau. Hiermee ontwikkel jij alle kennis en vaardigheden...

Lees meer

Fiscaal recht HBO-niveau: 46 opleidingen

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Post Bachelor (1) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Programma (12) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Trainingen en Korte Cursussen (3) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

NVAO-geaccrediteerd
2 dagen Trainingen en Korte Cursussen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Trainingen en Korte Cursussen

PE NBA cursussen en trainingen (27) Onze PE NBA-cursussen en -trainingen zijn toegankelijk voor AA/RA accountants en financieel professionals. We bieden 1-daagse trainingen, maar ook volledige opleidingen. Op een inspirerende manier aan jouw PE-verplichting voldoen? Kies dan een training in Data Science, IT & Innovatie of een vaardigheidstraining die past bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Je Excel-skills verbeteren? Een vaktechnische training volgen? Kies een van de onderstaande trainingen.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NBA cursussen en trainingen

PE NIRPA cursussen en trainingen (1) Ben jij als salarisadministrateur of payrollprofessional ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting (NIRPA)? Of wil je graag up-to-date blijven in dit vakgebied? Kies dan een van de onderstaande trainingen.

Als fiscalist kun je niet om de fiscale wet- en regelgeving heen. Diepgaande kennis van fiscaal recht is dan ook onmisbaar. Daarom vind je in ons aanbod diverse opleidingen fiscaal recht op HBO-niveau. Hiermee ontwikkel jij alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt als fiscalist. Op deze pagina vertellen we je meer over fiscaal recht en ons opleidingsaanbod.
 

Waarom is het zo belangrijk om kennis van fiscaal recht op HBO-niveau te ontwikkelen?

Het belastingrecht draait om alle regels over het heffen en invorderen van belastingen. Deze regels zijn vrij ingewikkeld voor mensen die hier niet in thuis zijn. Het is dan ook jouw taak als fiscalist om deze regels helder uit te leggen aan bedrijven en particulieren. Dat betekent dat je de fiscale wet- en regelgeving zelf heel goed moet begrijpen. Deze kennis ontwikkel je met een opleiding fiscaal recht op HBO-niveau.
 

Op HBO-niveau aan de slag met fiscaal recht en economie

Bij Markus Verbeek Praehep vind je altijd een opleiding die precies aansluit op jouw leerbehoefte. Wil je bijvoorbeeld in korte tijd veel praktische kennis over het fiscaal recht ontwikkelen? Kies dan voor een HBO-programma, zoals HBO Belastingrecht. Wil je juist de diepte in met een complete HBO Bacheloropleiding? Dan is de HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie een goede keuze. Met deze opleiding ontwikkel je je tot allround fiscaal professional. Bovendien is deze HBO Bachelor een mooie opstap richting een Masteropleiding fiscaal recht.
 

Waarom een opleiding fiscaal recht van Markus Verbeek Praehep?

Wij vinden het belangrijk dat je wat je leert direct in praktijk kunt brengen. Daarom krijg je les van fiscalisten die jouw praktijk als geen ander kennen. Zij weten precies welke kennis van fiscaal recht jij nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn onze opleidingen specifiek gericht op volwassenen. Dat betekent dat wij er rekening mee houden dat je de opleiding volgt naast een drukke baan en privéleven. Zo volg je je opleiding fiscaal recht altijd in deeltijd en bepaal je zelf waar, wanneer en hoe je het liefst studeert. Wil je losse modules volgen? Geen probleem. Studeer je liever op afstand? Dan ben je van harte welkom in onze virtual classroom. Zo zorgen wij ervoor dat je het beste uit jezelf kunt halen tijdens je studie én op je werk.