• Home
  • Boekhouden op HBO-niveau

Boekhouden op HBO-niveau

Houd jij je bezig met boekhouding en wil je je verder ontwikkelen op HBO-niveau? Dan zit je goed met een opleiding van Markus Verbeek Praehep. Of je nu...

Lees meer

Houd jij je bezig met boekhouding en wil je je verder ontwikkelen op HBO-niveau? Dan zit je goed met een opleiding van Markus Verbeek Praehep. Of je nu kiest voor een complete HBO Bacheloropleiding of...

Lees meer

Houd jij je bezig met boekhouding en wil je je verder ontwikkelen op HBO-niveau? Dan zit je goed met een opleiding van Markus Verbeek Praehep. Of je nu kiest voor een complete HBO Bacheloropleiding of een kort en praktijkgericht HBO-programma. Er zit...

Lees meer

Boekhouden op HBO-niveau: 87 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (3)

Masterclass (4)

HBO Bacheloropleiding (4)

Post Bachelor (6)

HBO Programma (14)

Houd jij je bezig met boekhouding en wil je je verder ontwikkelen op HBO-niveau? Dan zit je goed met een opleiding van Markus Verbeek Praehep. Of je nu kiest voor een complete HBO Bacheloropleiding of een kort en praktijkgericht HBO-programma. Er zit altijd een opleiding tussen die aansluit op jouw leerwensen. Bekijk het complete aanbod op deze pagina.
 

Waarom leren boekhouden op HBO-niveau?

De vraag naar hoog opgeleide financieel professionals is groot. Hoewel je niet per se een HBO-opleiding gevolgd hoeft te hebben om aan de slag te kunnen in de boekhouding, vergroot je er wel jouw kansen op de arbeidsmarkt mee. Met een opleiding op HBO-niveau ga je tenslotte meer de diepte in dan met een basisopleiding boekhouden. Ook biedt een opleiding boekhouden of bedrijfsadministratie op HBO-niveau mogelijkheden om door te groeien naar een hogere functie.
 

Aan de slag met je kennis van boekhouden op HBO-niveau

Werk je als boekhouder en wil je doorgroeien met een opleiding op HBO-niveau? Dan is de opleiding HBO Bedrijfsadministratie een goede keuze. Hiermee ontwikkel je in drie maanden tijd de kennis en vaardigheden op HBO-niveau op het gebied van bedrijfsadministratie. Zo leer je bijvoorbeeld meer over de balans en resultatenrekening, maar ook over de voorraadadministratie en winstverdeling. 

Ook met deze opleidingen breid je jouw boekhoudkundige kennis verder uit op HBO-niveau:

Waarom kiezen voor een opleiding boekhouden op HBO-niveau bij Markus Verbeek Praehep?

Volg je je opleiding boekhouden op HBO-niveau bij Markus Verbeek Praehep? Dan ben je verzekerd van een opleiding van hoge kwaliteit. Onze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Hierdoor sluiten ze perfect aan op jouw werkpraktijk. Onze docenten zijn zelf ook actief in de praktijk, waardoor ze als geen ander begrijpen wat jij nodig hebt. 

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je jouw opleiding kunt volgen op een manier die echt bij jou past. Daarom kun je bij ons kiezen voor verschillende studievarianten. Zo kun je op locatie klassikale lessen volgen, maar ook op afstand studeren in onze virtual classroom of via e-learning. En wil je de studielast spreiden over een langere periode? Dan is het ook mogelijk om je opleiding per fase of zelfs per module te volgen. Zo past je opleiding altijd perfect in jouw planning.