Fiscaal recht

Als fiscalist heb je veel te maken met fiscale wet- en regelgeving. Kennis van het fiscaal recht is dan ook onmisbaar. Daarom vind je bij Markus Verbeek...

Lees meer

Als fiscalist heb je veel te maken met fiscale wet- en regelgeving. Kennis van het fiscaal recht is dan ook onmisbaar. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep een groot aanbod opleidingen fiscaal recht...

Lees meer

Als fiscalist heb je veel te maken met fiscale wet- en regelgeving. Kennis van het fiscaal recht is dan ook onmisbaar. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep een groot aanbod opleidingen fiscaal recht op elk niveau. Op deze pagina vertellen we je...

Lees meer

Fiscaal recht: 46 opleidingen

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Post Bachelor (1) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Programma (12) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Trainingen en Korte Cursussen (3) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

NVAO-geaccrediteerd
2 dagen Trainingen en Korte Cursussen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Trainingen en Korte Cursussen

PE NBA cursussen en trainingen (27) Onze PE NBA-cursussen en -trainingen zijn toegankelijk voor AA/RA accountants en financieel professionals. We bieden 1-daagse trainingen, maar ook volledige opleidingen. Op een inspirerende manier aan jouw PE-verplichting voldoen? Kies dan een training in Data Science, IT & Innovatie of een vaardigheidstraining die past bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Je Excel-skills verbeteren? Een vaktechnische training volgen? Kies een van de onderstaande trainingen.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NBA cursussen en trainingen

PE NIRPA cursussen en trainingen (1) Ben jij als salarisadministrateur of payrollprofessional ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting (NIRPA)? Of wil je graag up-to-date blijven in dit vakgebied? Kies dan een van de onderstaande trainingen.

Als fiscalist heb je veel te maken met fiscale wet- en regelgeving. Kennis van het fiscaal recht is dan ook onmisbaar. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep een groot aanbod opleidingen fiscaal recht op elk niveau. Op deze pagina vertellen we je meer over de verschillende mogelijkheden.
 

Waarom is kennis van het fiscaal recht zo belangrijk?

Binnen het belastingrecht houd je je bezig met het totaal aan regels over het heffen en invorderen van belastingen. Deze regels zijn vrij ingewikkeld voor particulieren en bedrijven die ermee te maken krijgen. Het is dan ook jouw taak als fiscalist om ze helder uit te leggen. Daarnaast verandert de belastingwetgeving doorlopend. Hierdoor ontstaan nieuwe vraagstukken voor fiscalisten. Om goed antwoord te kunnen geven op deze vraagstukken, is diepgaande kennis van het fiscaal recht een must.
 

Opleidingen fiscaal recht op elk niveau

Of je nu op zoek bent naar een korte training of een complete HBO Bachelor, bij ons vind je altijd een passende opleiding. Kies bijvoorbeeld voor het korte en praktijkgerichte programma HBO Belastingrecht. Of ontwikkel je tot allround fiscaal professional met de HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie. Deze opleiding vormt ook een mooie opstap voor wie een Master fiscaal recht wil volgen.
 

Volg je opleiding fiscaal recht op afstand

Komt klassikaal studeren op een van onze leslocaties even niet uit? Dan biedt onze virtual classroom een mooi alternatief. Hiermee profiteer je namelijk van alle voordelen van klassikaal onderwijs, maar dan op afstand. Je krijgt les van een docent en zit met medestudenten in een klas. Zo kun je direct vragen stellen en leren van de docent en de medestudenten. Volg je de opleiding liever helemaal zelfstandig? Dan is e-learning misschien iets voor jou. Hiermee studeer je op jouw moment en in je eigen tempo. Natuurlijk word je daarbij wel begeleid door een docent op afstand.
 

Waarom een opleiding fiscaal recht van Markus Verbeek Praehep?

De opleidingen van Markus Verbeek Praehep zijn specifiek ontwikkeld voor werkenden. Je volgt je opleiding fiscaal recht dan ook altijd in deeltijd, op een moment dat het jou uitkomt. Of dat nu overdag, 's avonds of in het weekend is. Ook bepaal je zelf hoe en waar je het liefst studeert. Zo kun je je opleiding altijd perfect combineren met je baan en privéleven.