• Home
  • Fiscaal recht en economie

Fiscaal recht en economie

Werk jij of wil jij werken als fiscalist? Dan is kennis van fiscaal recht en economie heel belangrijk om je vak goed te kunnen uitvoeren. Daarom vind...

Lees meer

Werk jij of wil jij werken als fiscalist? Dan is kennis van fiscaal recht en economie heel belangrijk om je vak goed te kunnen uitvoeren. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep verschillende opleidingen...

Lees meer

Werk jij of wil jij werken als fiscalist? Dan is kennis van fiscaal recht en economie heel belangrijk om je vak goed te kunnen uitvoeren. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep verschillende opleidingen op het gebied van fiscaal recht en economie....

Lees meer

Fiscaal recht en economie: 46 opleidingen

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Post Bachelor (1) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Programma (12) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Trainingen en Korte Cursussen (3) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

NVAO-geaccrediteerd
2 dagen Trainingen en Korte Cursussen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Trainingen en Korte Cursussen

PE NBA cursussen en trainingen (27) Onze PE NBA-cursussen en -trainingen zijn toegankelijk voor AA/RA accountants en financieel professionals. We bieden 1-daagse trainingen, maar ook volledige opleidingen. Op een inspirerende manier aan jouw PE-verplichting voldoen? Kies dan een training in Data Science, IT & Innovatie of een vaardigheidstraining die past bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Je Excel-skills verbeteren? Een vaktechnische training volgen? Kies een van de onderstaande trainingen.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NBA cursussen en trainingen

PE NIRPA cursussen en trainingen (1) Ben jij als salarisadministrateur of payrollprofessional ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting (NIRPA)? Of wil je graag up-to-date blijven in dit vakgebied? Kies dan een van de onderstaande trainingen.

Werk jij of wil jij werken als fiscalist? Dan is kennis van fiscaal recht en economie heel belangrijk om je vak goed te kunnen uitvoeren. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep verschillende opleidingen op het gebied van fiscaal recht en economie. Hiermee ontwikkel jij alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt in jouw vakgebied. Bekijk ons complete aanbod opleidingen fiscaal recht en economie op deze pagina.
 

Waarom is kennis van fiscaal recht en economie zo belangrijk?

Voor bedrijven en particulieren is de fiscale wet- en regelgeving vaak erg ingewikkeld. Als fiscaal adviseur is het jouw taak om deze regels helder te kunnen uitleggen. Om dat goed te kunnen doen, moet je natuurlijk wel de juiste kennis in huis hebben. Daarnaast moet je ook op de hoogte zijn van de invloed die belastingen op de economie hebben. Met een opleiding fiscaal recht en economie ontwikkel je zowel economische als juridische kennis op fiscaal gebied. Heb je deze kennis al in huis? Ook dan is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. De fiscale wet- en regelgeving verandert namelijk regelmatig. Door je te blijven ontwikkelen zorg je dat je bijblijft.
 

Volg een opleiding fiscaal recht en economie op HBO-niveau

Speciaal voor fiscalisten die zich verder willen verdiepen in fiscaal recht en economie, bieden wij verschillende fiscale opleidingen aan op HBO-niveau. Wil je een complete Bachelor volgen op het gebied van fiscaal recht en fiscale economie? Kies dan voor de HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie. Hiermee ontwikkel je je tot allround fiscaal professional. Bovendien behaal je hiermee een zeer gewaardeerd Bachelordiploma. Volg je liever een korter programma? Dan is de HBO Leergang Fiscaal Recht en Economie een goede keuze. In deze opleiding rond je fase 1 en 2 van de Bacheloropleiding af. Hiermee ontwikkel je je tot een breed inzetbare professional op fiscaal gebied. Wil je later toch de complete Bachelor volgen? Dan kun je vrijstellingen krijgen voor dit deel van de opleiding.
 

Waarom een opleiding fiscaal recht en economie van Markus Verbeek Praehep?

Kies je voor een opleiding fiscaal recht en economie van Markus Verbeek Praehep? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Een opleiding die speciaal is ontwikkeld voor werkenden;
  • Docenten die zelf actief zijn in de fiscale praktijk;
  • Opleidingslocaties in heel Nederland;
  • De mogelijkheid om op afstand te studeren via e-learning of in de virtual classroom;
  • De mogelijkheid om per module of fase te studeren en pauzes te nemen wanneer jij die nodig hebt.