Financieel management.

Ambieer jij een baan in financieel management? Bijvoorbeeld als business controller of financial controller? Dan is het belangrijk dat je hiervoor de...

Lees meer

Ambieer jij een baan in financieel management? Bijvoorbeeld als business controller of financial controller? Dan is het belangrijk dat je hiervoor de juiste kennis en vaardigheden ontwikkelt. Werk je...

Lees meer

Ambieer jij een baan in financieel management? Bijvoorbeeld als business controller of financial controller? Dan is het belangrijk dat je hiervoor de juiste kennis en vaardigheden ontwikkelt. Werk je al op het gebied van financieel management? Ook dan...

Lees meer

Financieel management.: 90 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (3)

Masterclass (4)

HBO Bacheloropleiding (4)

Post Bachelor (6)

HBO Programma (14)

Ambieer jij een baan in financieel management? Bijvoorbeeld als business controller of financial controller? Dan is het belangrijk dat je hiervoor de juiste kennis en vaardigheden ontwikkelt. Werk je al op het gebied van financieel management? Ook dan is het belangrijk om je vakkennis up-to-date te houden. Het vakgebied verandert en er worden andere dingen van controllers verwacht dan een paar jaar geleden. Met de opleidingen van Markus Verbeek Praehep ontwikkel je alle kennis en vaardigheden die je als financieel manager van nu nodig hebt.
 

Ontwikkelingen binnen financieel management

De toenemende automatisering heeft grote invloed op jouw werk als business controller of financial controller. Zo wordt de financial controller steeds meer een informatiemanager. De business controller neemt meer en meer de rol in van sparringpartner van het managementteam. Beide rollen vragen om nieuwe vaardigheden, zoals communicatieve vaardigheden, adviesvaardigheden en ICT-vaardigheden. Dat betekent niet dat vakkennis minder belangrijk wordt. Als professional op het gebied van financieel management blijft het belangrijk om de cijfers te kunnen duiden. Met een opleiding tot business- of financial controller pas je je aan aan de veranderende omstandigheden. Zo zorg je dat je bijblijft in je vakgebied.
 

Vind de juiste opleiding financieel management voor jou

In ons aanbod vind je opleidingen business control en financial control op elk niveau. Zo zit er altijd een passende opleiding voor jou bij, of je nu kiest voor een korte training of een opleiding finance en control op HBO-niveau.

Populaire opleidingen op het gebied van financieel management zijn:

 

Financieel management voor het mkb

Werk je als controller in het mkb? Dan is het verstandig om een opleiding te volgen die specifiek gericht is op het mkb. Kies bijvoorbeeld voor de opleiding HBO MKB Financiële Administratie. Tijdens deze opleiding ga je onder andere aan de slag met bedrijfsadministratie, financiële kengetallen en financiële analyses.
 

Financieel management voor de niet-financiële manager

Kennis van financieel management komt niet alleen van pas voor controllers. Werk je als allround manager? Dan krijg je steeds meer te maken met financieel-economische zaken. Daarom is het verstandig om de training Financieel Management voor de Niet-financiële Manager te volgen. Hiermee ontwikkel je praktische, direct toepasbare kennis van financieel management.
 

Waarom een opleiding financieel management van Markus Verbeek Praehep?

Markus Verbeek Praehep staat al 125 jaar voor kwaliteit. Wanneer je kiest voor een opleiding financieel management van Markus Verbeek Praehep, kies je onder andere voor:

  • een opleiding die speciaal ontwikkeld is voor werkenden;
  • les van docenten die zelf uit de praktijk komen;
  • keuze uit leslocaties door het hele land en onderwijs op afstand in de virtual classroom;
  • de mogelijkheid om per module te studeren.