• Home
  • Opleidingen finance & control

Opleidingen finance & control

Werk jij als financial controller? Of heb je een andere baan op het gebied van finance en control? Dan is het belangrijk om je vakkennis op peil te houden...

Lees meer

Werk jij als financial controller? Of heb je een andere baan op het gebied van finance en control? Dan is het belangrijk om je vakkennis op peil te houden met een opleiding of training. Het vakgebied...

Lees meer

Werk jij als financial controller? Of heb je een andere baan op het gebied van finance en control? Dan is het belangrijk om je vakkennis op peil te houden met een opleiding of training. Het vakgebied is namelijk volop in beweging. Met de opleidingen...

Lees meer

Opleidingen finance & control: 87 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (3)

Masterclass (4)

HBO Bacheloropleiding (4)

Post Bachelor (6)

HBO Programma (14)

Werk jij als financial controller? Of heb je een andere baan op het gebied van finance en control? Dan is het belangrijk om je vakkennis op peil te houden met een opleiding of training. Het vakgebied is namelijk volop in beweging. Met de opleidingen finance & control van Markus Verbeek Praehep zorg je dat je bijblijft. Op deze pagina lees je meer over de verschillende mogelijkheden.
 

Waarom verder ontwikkelen als financial controller?

Door de toenemende automatisering verandert jouw rol als financial controller. Je verandert steeds meer in een informatiemanager. Dat vraagt om andere competenties. Zo worden je adviesvaardigheden, communicatieve vaardigheden en ICT-vaardigheden steeds belangrijker. Tegelijkertijd blijft ook je vakkennis heel belangrijk. Niet alles is namelijk te automatiseren. Als specialist op het gebied van finance en control moet je de cijfers kunnen duiden. Alleen door je aan te passen aan de veranderende omstandigheden blijf je de concurrentie een stap voor.
 

Vind de juiste opleiding finance & control voor jou

Zoek je een opleiding om je verder te ontwikkelen als financial controller? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Hier vind je een breed aanbod aan opleidingen en trainingen op het gebied van finance en control. Van korte training tot HBO Bachelor of Master Finance & Control. 


Populaire opleidingen op het gebied van finance en control zijn:

RFC: het kwaliteitskeurmerk voor financial controllers

Wil jij als financial controller kunnen laten zien wat je waard bent? Kies dan voor de Post Bachelor Register Financial Controller. Na succesvolle afronding van deze opleiding kun je je laten registreren in het Register Financial Controller (RFC) van de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). Na je registratie mag je de beschermde titel RFC voeren. Hiermee toon je aan dat je een goede opleiding hebt gevolgd en je vak bijhoudt.
 

Waarom een opleiding finance & control van Markus Verbeek Praehep?

Wanneer je kiest voor een opleiding finance & control van Markus Verbeek Praehep, kies je voor een kwalitatief hoogstaande opleiding. Onze docenten komen zelf uit het vakgebied. Zij helpen je om de lesstof direct in de praktijk te brengen. Daarnaast bieden we je maximale flexibiliteit. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf of je in één keer een complete Bacheloropleiding wilt volgen, of liever kortere deelopleidingen volgt. Ook kun je zelf kiezen hoe en waar je studeert: klassikaal, via e-learning of in de virtual classroom. Hierdoor kun je jouw opleiding optimaal combineren met je werk en privéleven.