• Home
  • Finance, control en administratief

Finance, control en administratief

Werk jij als financieel medewerker en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van finance, control en administratief? Dan ben je bij Markus Verbeek...

Lees meer

Werk jij als financieel medewerker en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van finance, control en administratief? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Bij ons heb je ruime...

Lees meer

Werk jij als financieel medewerker en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van finance, control en administratief? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Bij ons heb je ruime keuze uit opleidingen op dit gebied. Van korte cursus...

Lees meer

Finance, control en administratief: 88 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (3)

Masterclass (4)

HBO Bacheloropleiding (5)

Post Bachelor (6)

HBO Programma (14)

Werk jij als financieel medewerker en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van finance, control en administratief? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Bij ons heb je ruime keuze uit opleidingen op dit gebied. Van korte cursus tot complete opleiding voor de financieel administratief medewerker. Lees meer over de verschillende opleidingsmogelijkheden op deze pagina.
 

Opleidingen finance en control

Werk je op het gebied van finance en control of wil je hiermee aan de slag? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep alle opleidingen die je nodig hebt om je hier verder in te ontwikkelen. Van korte cursus Controller in 4 dagen tot HBO Financial Controller. Wil je een stevige basis leggen binnen het vakgebied finance en control? Ga dan voor je Praktijkdiploma Assistent-Controller of volg de opleiding HBO Assistent-Controller.
 

Groei door op financieel administratief gebied

Wil jij doorgroeien tot specialist in je vakgebied? Dan is de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie een goede keuze. Niet alleen wordt deze opleiding al lange tijd zeer hoog gewaardeerd binnen het bedrijfsleven, het biedt ook uitstekende doorgroeimogelijkheden. Zo is het SPD-diploma bijvoorbeeld erg waardevol wanneer je aan de slag wilt als hoofd financiële administratie, financieel manager of financial controller.
 

Opleidingen finance, control en administratief op elk niveau

Welke opleiding finance, control en administratief het meest geschikt is voor jou, hangt af van verschillende factoren. Eén daarvan is je opleidingsniveau. Daarom vind je bij ons opleidingen binnen dit vakgebied op elk niveau. Ontwikkel je bijvoorbeeld verder met een opleiding tot financieel administratief medewerker op MBO-niveau 3 of 4, zoals MBO Financieel-Administratief Medewerker niveau 3. Ook bieden we verschillende opleidingen op HBO- en Masterniveau. Kies bijvoorbeeld voor de Master of Business Administration (MBA) voor Financials. Volg je liever een korte, praktijkgerichte cursus? Dan bieden we ook verschillende trainingen voor de medewerker financiële administratie.
 

Waarom een opleiding finance, control en administratief van Markus Verbeek Praehep?

Wat studeren bij Markus Verbeek Praehep uniek maakt, is de flexibele aanpak. Zo kun je veel van onze opleidingen finance, control en administratief per module volgen. Je bepaalt zelf wanneer je toe bent aan de volgende module, waardoor je de studielast optimaal kunt spreiden. Het is ook mogelijk om een losse module te volgen zonder de complete opleiding te volgen. Op die manier kun je snel en doelgericht meer kennis ontwikkelen over een specifiek onderwerp. Ook kun je bij Markus Verbeek Praehep kiezen uit verschillende studievarianten: klassikaal, virtual classroom of e-learning. Zo kun je studeren op de manier die het best bij jou past.