• Home
  • Finance, control en administratief

Finance, control en administratief

Werk jij als financieel medewerker en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van finance, control en administratief? Dan ben je bij Markus Verbeek...

Lees meer

Werk jij als financieel medewerker en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van finance, control en administratief? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Bij ons heb je ruime...

Lees meer

Werk jij als financieel medewerker en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van finance, control en administratief? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Bij ons heb je ruime keuze uit opleidingen op dit gebied. Van korte cursus...

Lees meer

Finance, control en administratief: 97 opleidingen

Masteropleiding (4) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

Masterclass (4) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

HBO Bacheloropleiding (4) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Post Bachelor (7) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Programma (18) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

HBO Associate Degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd

MHBO (1) Een MHBO-opleiding is gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van de opleiding zit tussen MBO- en beginnend HBO-niveau in. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO.

Modules (23) Je kunt ook een losse module uit een opleiding volgen. Een module bestaat uit 4 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Trainingen en Korte Cursussen (6) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

Vakopleiding Branche-erkend Associatie (11) De Nederlandse Associatie voor Examinering is al ruim 75 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt. De opleidingen hieronder leiden op voor examens van de Associatie waarmee een Associatie diploma te behalen valt.

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
9 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie

PE NBA cursussen en trainingen (2) Onze PE NBA-cursussen en -trainingen zijn toegankelijk voor AA/RA accountants en financieel professionals. We bieden 1-daagse trainingen, maar ook volledige opleidingen. Op een inspirerende manier aan jouw PE-verplichting voldoen? Kies dan een training in Data Science, IT & Innovatie of een vaardigheidstraining die past bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Je Excel-skills verbeteren? Een vaktechnische training volgen? Kies een van de onderstaande trainingen.

PE NIRPA cursussen en trainingen (1) Ben jij als salarisadministrateur of payrollprofessional ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting (NIRPA)? Of wil je graag up-to-date blijven in dit vakgebied? Kies dan een van de onderstaande trainingen.

NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NIRPA cursussen en trainingen

Vakopleiding Branche-erkend (3) Geïnteresseerd in een vakopleiding of training die door de branche wordt erkend? Volg dan een van de onderstaande trainingen.

MBO-programma (4) Een MBO-programma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-programma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

MBO-opleiding (2) Een MBO-opleiding is een wettelijk erkende opleiding op niveau 2, 3 of 4. Afhankelijk van welke opleiding je kiest, varieert de duur van een MBO-opleiding tussen de 12 en 24 maanden. Na afronding van een MBO-opleiding beschik je dus over een officieel erkend MBO-diploma op niveau 2, 3 of 4.

Masterprogramma (2) Een Masterprogramma is een samengesteld programma, bestaande uit minimaal 2 Masterclasses van een erkende Masteropleiding. De programma’s zijn gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis op Masterniveau. Na het afronden van het Masterprogramma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige Masteropleiding.

Werk jij als financieel medewerker en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van finance, control en administratief? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Bij ons heb je ruime keuze uit opleidingen op dit gebied. Van korte cursus tot complete opleiding voor de financieel administratief medewerker. Lees meer over de verschillende opleidingsmogelijkheden op deze pagina.
 

Opleidingen finance en control

Werk je op het gebied van finance en control of wil je hiermee aan de slag? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep alle opleidingen die je nodig hebt om je hier verder in te ontwikkelen. Van korte cursus Controller in 4 dagen tot HBO Financial Controller. Wil je een stevige basis leggen binnen het vakgebied finance en control? Ga dan voor je Praktijkdiploma Assistent-Controller of volg de opleiding HBO Assistent-Controller.
 

Groei door op financieel administratief gebied

Wil jij doorgroeien tot specialist in je vakgebied? Dan is de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie een goede keuze. Niet alleen wordt deze opleiding al lange tijd zeer hoog gewaardeerd binnen het bedrijfsleven, het biedt ook uitstekende doorgroeimogelijkheden. Zo is het SPD-diploma bijvoorbeeld erg waardevol wanneer je aan de slag wilt als hoofd financiële administratie, financieel manager of financial controller.
 

Opleidingen finance, control en administratief op elk niveau

Welke opleiding finance, control en administratief het meest geschikt is voor jou, hangt af van verschillende factoren. Eén daarvan is je opleidingsniveau. Daarom vind je bij ons opleidingen binnen dit vakgebied op elk niveau. Ontwikkel je bijvoorbeeld verder met een opleiding tot financieel administratief medewerker op MBO-niveau 3 of 4, zoals MBO Financieel-Administratief Medewerker niveau 3. Ook bieden we verschillende opleidingen op HBO- en Masterniveau. Kies bijvoorbeeld voor de Master of Business Administration (MBA) voor Financials. Volg je liever een korte, praktijkgerichte cursus? Dan bieden we ook verschillende trainingen voor de medewerker financiële administratie.
 

Waarom een opleiding finance, control en administratief van Markus Verbeek Praehep?

Wat studeren bij Markus Verbeek Praehep uniek maakt, is de flexibele aanpak. Zo kun je veel van onze opleidingen finance, control en administratief per module volgen. Je bepaalt zelf wanneer je toe bent aan de volgende module, waardoor je de studielast optimaal kunt spreiden. Het is ook mogelijk om een losse module te volgen zonder de complete opleiding te volgen. Op die manier kun je snel en doelgericht meer kennis ontwikkelen over een specifiek onderwerp. Ook kun je bij Markus Verbeek Praehep kiezen uit verschillende studievarianten: klassikaal, virtual classroom of e-learning. Zo kun je studeren op de manier die het best bij jou past.