Fiscaal recht deeltijd

Ambieer je een functie als fiscaal professional en wil je een opleiding volgen naast je baan? Dan heb je bij Markus Verbeek Praehep ruime keuze uit opleidingen...

Lees meer

Ambieer je een functie als fiscaal professional en wil je een opleiding volgen naast je baan? Dan heb je bij Markus Verbeek Praehep ruime keuze uit opleidingen fiscaal recht in deeltijd. Deze opleidingen...

Lees meer

Ambieer je een functie als fiscaal professional en wil je een opleiding volgen naast je baan? Dan heb je bij Markus Verbeek Praehep ruime keuze uit opleidingen fiscaal recht in deeltijd. Deze opleidingen zijn dankzij onze flexibele aanpak perfect te...

Lees meer

Fiscaal recht deeltijd: 21 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

HBO Bacheloropleiding (1)

Post Bachelor (1)

HBO Programma (11)

Modules (3)

Trainingen en Korte Cursussen (4)

PE NIRPA cursussen en trainingen (1)

Ambieer je een functie als fiscaal professional en wil je een opleiding volgen naast je baan? Dan heb je bij Markus Verbeek Praehep ruime keuze uit opleidingen fiscaal recht in deeltijd. Deze opleidingen zijn dankzij onze flexibele aanpak perfect te combineren met je baan en privéleven. Op deze pagina vertellen we je meer over de verschillende mogelijkheden.
 

Waarom is kennis van fiscaal recht zo belangrijk?

Als fiscalist kun je niet om de fiscale wet- en regelgeving heen. Het is jouw taak om deze complexe regels helder uit te leggen aan bedrijven en particulieren. Diepgaande kennis van het fiscaal recht is dan ook onmisbaar voor fiscalisten. Bovendien verandert de belastingwetgeving geregeld. Daarom is alleen het ontwikkelen van deze kennis niet meer genoeg. Je moet ook zorgen dat je deze kennis bijhoudt. Alleen dan kun je je klanten goed blijven adviseren.
 

Volg je opleiding fiscaal recht in deeltijd

Door je opleiding fiscaal recht in deeltijd te volgen, kun je deze optimaal combineren met je baan en privéleven. Bovendien kun je wat je leert direct in praktijk brengen. Dat vinden wij heel belangrijk, daarom bieden wij al onze opleidingen fiscaal recht aan in deeltijd.
 

Populaire deeltijdopleidingen fiscaal recht

Twijfel je nog over welke deeltijdopleiding fiscaal recht je wilt gaan volgen? Dan is een van deze opleidingen misschien iets voor jou:

 

Waarom een deeltijdopleiding fiscaal recht van Markus Verbeek Praehep?

Onze opleidingen fiscaal recht zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Dat betekent dat je ze perfect kunt combineren met jouw baan als fiscalist. Niet alleen omdat je ze in deeltijd volgt, maar ook omdat jouw praktijk centraal staat. Je docenten komen zelf uit de fiscale praktijk. Zij weten dus als geen ander wat er in jouw praktijk speelt en welke kennis je nodig hebt. Wat je leert kun je direct toepassen in je eigen praktijk. Hierdoor blijft de lesstof beter hangen. Daarnaast kun je dankzij onze flexibele aanpak zelf bepalen waar, wanneer en hoe je studeert. Zo kun je bijvoorbeeld klassikaal studeren, maar ook op afstand in de virtual classroom of via e-learning. Ook is het mogelijk om de studielast te spreiden door de opleiding in losse modules te volgen. Zo volg je je opleiding fiscaal recht altijd op de manier die het best bij jou past.