Fiscaal recht deeltijd

Ambieer je een functie als fiscaal professional en wil je een opleiding volgen naast je baan? Dan heb je bij Markus Verbeek Praehep ruime keuze uit opleidingen...

Lees meer

Ambieer je een functie als fiscaal professional en wil je een opleiding volgen naast je baan? Dan heb je bij Markus Verbeek Praehep ruime keuze uit opleidingen fiscaal recht in deeltijd. Deze opleidingen...

Lees meer

Ambieer je een functie als fiscaal professional en wil je een opleiding volgen naast je baan? Dan heb je bij Markus Verbeek Praehep ruime keuze uit opleidingen fiscaal recht in deeltijd. Deze opleidingen zijn dankzij onze flexibele aanpak perfect te...

Lees meer

Fiscaal recht deeltijd: 46 opleidingen

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Post Bachelor (1) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Programma (12) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Trainingen en Korte Cursussen (3) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

NVAO-geaccrediteerd
2 dagen Trainingen en Korte Cursussen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Trainingen en Korte Cursussen

PE NBA cursussen en trainingen (27) Onze PE NBA-cursussen en -trainingen zijn toegankelijk voor AA/RA accountants en financieel professionals. We bieden 1-daagse trainingen, maar ook volledige opleidingen. Op een inspirerende manier aan jouw PE-verplichting voldoen? Kies dan een training in Data Science, IT & Innovatie of een vaardigheidstraining die past bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Je Excel-skills verbeteren? Een vaktechnische training volgen? Kies een van de onderstaande trainingen.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NBA cursussen en trainingen

PE NIRPA cursussen en trainingen (1) Ben jij als salarisadministrateur of payrollprofessional ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting (NIRPA)? Of wil je graag up-to-date blijven in dit vakgebied? Kies dan een van de onderstaande trainingen.

Ambieer je een functie als fiscaal professional en wil je een opleiding volgen naast je baan? Dan heb je bij Markus Verbeek Praehep ruime keuze uit opleidingen fiscaal recht in deeltijd. Deze opleidingen zijn dankzij onze flexibele aanpak perfect te combineren met je baan en privéleven. Op deze pagina vertellen we je meer over de verschillende mogelijkheden.
 

Waarom is kennis van fiscaal recht zo belangrijk?

Als fiscalist kun je niet om de fiscale wet- en regelgeving heen. Het is jouw taak om deze complexe regels helder uit te leggen aan bedrijven en particulieren. Diepgaande kennis van het fiscaal recht is dan ook onmisbaar voor fiscalisten. Bovendien verandert de belastingwetgeving geregeld. Daarom is alleen het ontwikkelen van deze kennis niet meer genoeg. Je moet ook zorgen dat je deze kennis bijhoudt. Alleen dan kun je je klanten goed blijven adviseren.
 

Volg je opleiding fiscaal recht in deeltijd

Door je opleiding fiscaal recht in deeltijd te volgen, kun je deze optimaal combineren met je baan en privéleven. Bovendien kun je wat je leert direct in praktijk brengen. Dat vinden wij heel belangrijk, daarom bieden wij al onze opleidingen fiscaal recht aan in deeltijd.
 

Populaire deeltijdopleidingen fiscaal recht

Twijfel je nog over welke deeltijdopleiding fiscaal recht je wilt gaan volgen? Dan is een van deze opleidingen misschien iets voor jou:

 

Waarom een deeltijdopleiding fiscaal recht van Markus Verbeek Praehep?

Onze opleidingen fiscaal recht zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Dat betekent dat je ze perfect kunt combineren met jouw baan als fiscalist. Niet alleen omdat je ze in deeltijd volgt, maar ook omdat jouw praktijk centraal staat. Je docenten komen zelf uit de fiscale praktijk. Zij weten dus als geen ander wat er in jouw praktijk speelt en welke kennis je nodig hebt. Wat je leert kun je direct toepassen in je eigen praktijk. Hierdoor blijft de lesstof beter hangen. Daarnaast kun je dankzij onze flexibele aanpak zelf bepalen waar, wanneer en hoe je studeert. Zo kun je bijvoorbeeld klassikaal studeren, maar ook op afstand in de virtual classroom of via e-learning. Ook is het mogelijk om de studielast te spreiden door de opleiding in losse modules te volgen. Zo volg je je opleiding fiscaal recht altijd op de manier die het best bij jou past.