Cursus accountancy

Werk jij als (assistent-)accountant en wil je je verder ontwikkelen? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep niet alleen de complete opleiding tot AA-accountant,...

Lees meer

Werk jij als (assistent-)accountant en wil je je verder ontwikkelen? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep niet alleen de complete opleiding tot AA-accountant, maar ook korte, praktijkgerichte cursussen....

Lees meer

Werk jij als (assistent-)accountant en wil je je verder ontwikkelen? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep niet alleen de complete opleiding tot AA-accountant, maar ook korte, praktijkgerichte cursussen. Een cursus of training accountancy is de ideale...

Lees meer

Cursus accountancy: 95 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (2)

Masterclass (2)

HBO Bacheloropleiding (1)

Post Bachelor (8)

HBO Programma (6)

HBO Associate Degree (1)

Praktijkopleiding AA en Stagebureau (7)

Modules (41)

Werk jij als (assistent-)accountant en wil je je verder ontwikkelen? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep niet alleen de complete opleiding tot AA-accountant, maar ook korte, praktijkgerichte cursussen. Een cursus of training accountancy is de ideale manier om in korte tijd meer kennis op te doen over je vakgebied. Bekijk het complete aanbod op deze pagina.
 

Een passende cursus voor elke accountant

Met een cursus accountancy doe je in korte tijd nieuwe kennis op over accountancy. Hierdoor is een accountancycursus zeer geschikt als eerste kennismaking met het accountantsvak. Ervaren accountants kunnen juist een cursus of training accountancy volgen om hun vakkennis te verbreden of te verdiepen. Daarnaast vind je in ons aanbod ook verschillende cursussen voor het ontwikkelen van toekomstgerichte vaardigheden, bijvoorbeeld op het gebied van data-analytics. Zo is er voor elke accountant een passende cursus.
 

NBA PE-cursussen en trainingen voor accountancy

Ben je lid van de NBA en heb je een PE-verplichting? Dan houd je een PE-portfolio bij waarmee je aantoont hoe jij je blijft ontwikkelen als accountant. De NBA PE-trainingen van Markus Verbeek Praehep zijn hier zeer geschikt voor. Je hebt de keuze uit cursussen over heel veel verschillende thema's binnen de accountancy. Hierdoor zit er altijd een training bij die goed aansluit op jouw ontwikkeldoelen en portfolio.
 

Volg je accountancyopleiding in losse modules

Een alternatief voor onze cursussen en trainingen zijn de losse accountancymodules. Ook hiermee ontwikkel je in korte tijd kennis over een specifiek onderwerp binnen de accountancy. Het grote voordeel is dat de modules onderdeel zijn van onze langere opleidingen, zoals de HBO Bachelor Accountancy. Daardoor kunnen modules vrijstellingen opleveren wanneer je later besluit om door te studeren.
 

Waarom een cursus accountancy van Markus Verbeek Praehep?

Kies je voor een cursus accountancy van Markus Verbeek Praehep? Dan kies je voor een cursus van hoge kwaliteit. Onze docenten zijn zelf actief in de accountancy. Hierdoor kennen zij jouw praktijk als geen ander. Daarnaast zijn onze cursussen speciaal ontwikkeld voor werkenden. Hierdoor kun je je cursus altijd goed combineren met je baan. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf of je liever overdag, 's avonds of in het weekend studeert. En komt reizen naar een van onze leslocaties niet uit? Dan kun je je cursus ook online volgen via e-learning of in de virtual classroom.