Cursus accountancy

Werk jij als (assistent-)accountant en wil je je verder ontwikkelen? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep niet alleen de complete opleiding tot AA-accountant,...

Lees meer

Werk jij als (assistent-)accountant en wil je je verder ontwikkelen? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep niet alleen de complete opleiding tot AA-accountant, maar ook korte, praktijkgerichte cursussen....

Lees meer

Werk jij als (assistent-)accountant en wil je je verder ontwikkelen? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep niet alleen de complete opleiding tot AA-accountant, maar ook korte, praktijkgerichte cursussen. Een cursus of training accountancy is de ideale...

Lees meer

Cursus accountancy: 148 opleidingen

Masteropleiding (3) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

Masterclass (2) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Post Bachelor (11) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Programma (8) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

HBO Associate Degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd

Praktijkopleiding AA en Stagebureau (18) Aankomend accountant? Bij ons kun je naast de theoretische opleiding de Praktijkopleiding AA – MKB volgen. Deze duurt nominaal 3 jaar. Beide opleidingen afgerond? Dan mag je je inschrijven als Accountant. Dat kan met een afgeronde HBO Bachelor Accountancy. Als dit niet de Bacheloropleiding Accountancy is, moet je met een schakel- of deficiëntieprogramma minstens de examens in de kernvakgebieden Audit & Assurance, Bestuurlijke Informatieverzorging en Externe Verslaggeving hebben behaald.

Werk jij als (assistent-)accountant en wil je je verder ontwikkelen? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep niet alleen de complete opleiding tot AA-accountant, maar ook korte, praktijkgerichte cursussen. Een cursus of training accountancy is de ideale manier om in korte tijd meer kennis op te doen over je vakgebied. Bekijk het complete aanbod op deze pagina.
 

Een passende cursus voor elke accountant

Met een cursus accountancy doe je in korte tijd nieuwe kennis op over accountancy. Hierdoor is een accountancycursus zeer geschikt als eerste kennismaking met het accountantsvak. Ervaren accountants kunnen juist een cursus of training accountancy volgen om hun vakkennis te verbreden of te verdiepen. Daarnaast vind je in ons aanbod ook verschillende cursussen voor het ontwikkelen van toekomstgerichte vaardigheden, bijvoorbeeld op het gebied van data-analytics. Zo is er voor elke accountant een passende cursus.
 

NBA PE-cursussen en trainingen voor accountancy

Ben je lid van de NBA en heb je een PE-verplichting? Dan houd je een PE-portfolio bij waarmee je aantoont hoe jij je blijft ontwikkelen als accountant. De NBA PE-trainingen van Markus Verbeek Praehep zijn hier zeer geschikt voor. Je hebt de keuze uit cursussen over heel veel verschillende thema's binnen de accountancy. Hierdoor zit er altijd een training bij die goed aansluit op jouw ontwikkeldoelen en portfolio.
 

Volg je accountancyopleiding in losse modules

Een alternatief voor onze cursussen en trainingen zijn de losse accountancymodules. Ook hiermee ontwikkel je in korte tijd kennis over een specifiek onderwerp binnen de accountancy. Het grote voordeel is dat de modules onderdeel zijn van onze langere opleidingen, zoals de HBO Bachelor Accountancy. Daardoor kunnen modules vrijstellingen opleveren wanneer je later besluit om door te studeren.
 

Waarom een cursus accountancy van Markus Verbeek Praehep?

Kies je voor een cursus accountancy van Markus Verbeek Praehep? Dan kies je voor een cursus van hoge kwaliteit. Onze docenten zijn zelf actief in de accountancy. Hierdoor kennen zij jouw praktijk als geen ander. Daarnaast zijn onze cursussen speciaal ontwikkeld voor werkenden. Hierdoor kun je je cursus altijd goed combineren met je baan. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf of je liever overdag, 's avonds of in het weekend studeert. En komt reizen naar een van onze leslocaties niet uit? Dan kun je je cursus ook online volgen via e-learning of in de virtual classroom.