Bedrijfsadministratie

Werk jij op het gebied van bedrijfsadministratie en wil je je verder ontwikkelen? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep een breed aanbod aan opleidingen...

Lees meer

Werk jij op het gebied van bedrijfsadministratie en wil je je verder ontwikkelen? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep een breed aanbod aan opleidingen bedrijfsadministratie. Van moderne bedrijfsadministratie...

Lees meer

Werk jij op het gebied van bedrijfsadministratie en wil je je verder ontwikkelen? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep een breed aanbod aan opleidingen bedrijfsadministratie. Van moderne bedrijfsadministratie tot complete HBO Bachelor SPD. Ontdek de...

Lees meer

Bedrijfsadministratie: 74 opleidingen

HBO Bacheloropleiding (4) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO Programma (7) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Modules (39) Je kunt ook een losse module uit een opleiding volgen. Een module bestaat uit 4 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Trainingen en Korte Cursussen (1) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

Vakopleiding Branche-erkend Associatie (9) De Nederlandse Associatie voor Examinering is al ruim 75 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt. De opleidingen hieronder leiden op voor examens van de Associatie waarmee een Associatie diploma te behalen valt.

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
9 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie

PE NBA cursussen en trainingen (1) Onze PE NBA-cursussen en -trainingen zijn toegankelijk voor AA/RA accountants en financieel professionals. We bieden 1-daagse trainingen, maar ook volledige opleidingen. Op een inspirerende manier aan jouw PE-verplichting voldoen? Kies dan een training in Data Science, IT & Innovatie of een vaardigheidstraining die past bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Je Excel-skills verbeteren? Een vaktechnische training volgen? Kies een van de onderstaande trainingen.

Vakopleiding Branche-erkend (1) Geïnteresseerd in een vakopleiding of training die door de branche wordt erkend? Volg dan een van de onderstaande trainingen.

Examentrainingen (12) Examentrainingen

Werk jij op het gebied van bedrijfsadministratie en wil je je verder ontwikkelen? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep een breed aanbod aan opleidingen bedrijfsadministratie. Van moderne bedrijfsadministratie tot complete HBO Bachelor SPD. Ontdek de verschillende opleidingsmogelijkheden op deze pagina. 
 

Complete studieroute voor de bedrijfsadministrateur

Ben je net gestart of heb je al redelijk wat ervaring in de bedrijfsadministratie? Dankzij onze complete studieroute vind je altijd een opleiding die bij jouw kennis en ervaring past. Met de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie zet je een mooie stap richting je eerste vakdiploma. Goed om te weten: in het vakgebied wordt Moderne Bedrijfsadministratie vaak aangeduid met de afkorting MBA. Het betreft in dit geval niet de Master of Business Administration (MBA), waarvoor dezelfde afkorting MBA wordt gebruikt.

Na het behalen van je MBA-diploma, kun je je verder ontwikkelen met de HBO Associate degree Financieel Management, gevolgd door de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie. Volg je liever korte, vakgerichte opleidingen? Dan leer je met SPD 1 en SPD 2 in relatief korte tijd de kern van het vak. 
 

Kies de opleiding bedrijfsadministratie die het best bij jou past

Kennis van bedrijfsadministratie komt in veel financiële vakgebieden van pas. Zo wordt onze HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie vooral veel gevolgd door (assistent-) accountants en (assistent-) controllers. Uiteraard heeft een accountant andere specialistische kennis nodig dan een controller. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende varianten van deze HBO Bachelor:

 

Liever een korte opleiding of cursus bedrijfsadministratie?

Wil je je wel verder ontwikkelen in de bedrijfsadministratie, maar niet meteen een complete opleiding volgen? Dan is het goed om te weten dat de modules van onze opleidingen bedrijfsadministratie ook los te volgen zijn. Zo ontwikkel je in korte tijd precies de kennis die je op dat moment nodig hebt. En wil je later toch verder studeren richting je Bachelor SPD bedrijfsadministratie? Dan kun je deze modules mogelijk inbrengen als vrijstellingen.
 

Waarom een opleiding bedrijfsadministratie van Markus Verbeek Praehep?

Bij Markus Verbeek Praehep profiteer je van maximale flexibiliteit. Wil je je opleiding overdag of 's avonds volgen? Klassikaal, via e-learning of in de virtual classroom? Het kan allemaal. Ook bepaal je zelf of je de opleiding in één keer volgt, of liever stapsgewijs in losse modules. Zo sluit je opleiding altijd optimaal aan op jouw werk- en privésituatie.