Losse modules

Bij Markus Verbeek Praehep studeer je op jouw manier. Wij bieden onze opleidingen in bedrijfsadministratie en financial control modulair aan....

Lees meer

Bij Markus Verbeek Praehep studeer je op jouw manier. Wij bieden onze opleidingen in bedrijfsadministratie en financial control modulair aan. Dit betekent dat je modules los kunt volgen zodat dit aansluit bij jouw ontwikkeling en leerbehoeften....

Lees meer

Bij Markus Verbeek Praehep studeer je op jouw manier. Wij bieden onze opleidingen in bedrijfsadministratie en financial control modulair aan. Dit betekent dat je modules los kunt volgen zodat dit aansluit bij jouw ontwikkeling en leerbehoeften....

Lees meer

Losse modules: 56 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

HBO Programma (7)

Modules (34)

Bij Markus Verbeek Praehep studeer je op jouw manier. Wij bieden onze opleidingen in bedrijfsadministratie en financial control modulair aan. Dit betekent dat je modules los kunt volgen zodat dit aansluit bij jouw ontwikkeling en leerbehoeften. Verdiep je kennis en versterk je kwaliteiten als financieel professional. Lees meer over ons complete aanbod losse modules.  
 

Een vak in ontwikkeling  

Bedrijfsadministratie en financial control zijn van groot belang voor een organisatie. Bedrijfsadministratie richt zich op het vastleggen en organiseren van financiële gegevens, terwijl financial control zich concentreert op analyse en optimalisatie.  

Bij financiële informatiestromen zijn het werkproces en de werkwijze essentieel. Technologische ontwikkelingen hebben hier een grote impact op. Data krijgt een belangrijke positie in besluitvorming en automatisering is van invloed op hoe er gewerkt wordt. Een diepgaand begrip van dit boeiende vak is cruciaal omdat het organisaties in staat stelt strategische beslissingen te nemen op basis van financiële informatie.  
 

Losse modules voor financieel professionals 

Het volgen van losse modules in bedrijfsadministratie en financial control biedt je de mogelijkheid om je gericht te ontwikkelen en specifieke vaardigheden te verwerven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Zo vergroot je niet alleen je waarde als financieel professional, maar draag je ook bij aan de organisatie. Onze modules en examentrainingen sluiten aan op jouw werkervaring en onderwijsbehoeften. 

Wil je je verdiepen in financiële administratie, boekhouding en budgettering? De Module Mod. Bedr. Bedrijfsadministratie van drie maanden is een belangrijke basis voor het diploma Moderne Bedrijfsadministratie van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Na afronding kun je verder studeren op modulaire wijze binnen de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie of de HBO Bachelor Accountancy.  

De Module Business IT for Financials is ook onderdeel van de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie. Wil jij ontdekken welke rol business IT speelt in organisaties? Dan is deze module van drie maanden een geschikte keuze. Na afloop weet je meer over de technische infrastructuur, databases, big data, ERP, Saas en beheerprincipes.  

Wil je jouw vaardigheden op het gebied van bedrijfsadministratie versterken? In de Module Bedrijfsadministratie PDB leer je in drie maanden heldere informatie verstrekken over de bedrijfsadministratie. Dit kan gaan over facturen, voorraadmutaties of correcties. Het diploma wordt verstrekt door de Nederlandse Associatie voor Examinering. Deze module is onderdeel van het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB). 
 

Professioneel ontwikkelen voor financials 

Markus Verbeek Praehep is een gerenommeerde opleider. Wij leiden al 125 jaar financieel professionals op. Je vindt bij ons het meest complete kwalitatieve opleidingsaanbod zodat jij kunt studeren waar en wanneer jou dat uitkomt. Onze deskundige docenten geven praktijkgericht les zodat je je opgedane kennis en vaardigheden direct kunt toepassen. Overweeg je een losse module bij ons te volgen? Dit kun je van ons verwachten. 

  • Praktijkgericht onderwijs  
  • Expertise en ervaring 
  • Actuele lesstof 
  • Flexibel studeren 
  • Een sterke erkenning in de branche