Post Bachelor Leergang Toegepaste Data Science voor Financials

Praktijkgerichte opleiding - 9 maanden
Post-Bachelor

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financieel professional neemt data een steeds grotere rol in binnen je functie. De kansen die data biedt breiden verder uit en daar wil jij natuurlijk optimaal gebruik van maken. Hoe zorg jij ervoor dat je deze kansen effectief benut? En op welke wijze vertaal je deze kansen naar de strategische doelen binnen je organisatie? Dat leer je tijdens deze opleiding. Je verdiept je in de meest recente trends en ontwikkelt vaardigheden om data te structureren en interpreteren. Daarbij leer je wat de toegevoegde waarde is van datagedreven organisaties en op welke wijze je business intelligence kunt inzetten voor strategische doeleinden. Na afloop kun je belangrijke klantinformatie analyseren en weet je met deze informatie een bijdrage te leveren aan de realisatie van organisatiedoelen. Je voegt direct waarde toe aan de winstgevendheid van je organisatie.

Voor wie?

Je hebt een financiële functie en merkt dat de digitalisering steeds meer invloed heeft op je werkzaamheden. Daarbij wil je de kansen die de digitalisering biedt optimaal benutten, zodat je waarde toevoegt aan je organisatie.

Aanpak

Tijdens deze opleiding ontwikkel je vaardigheden om belangrijke gegevens te analyseren. Hiervoor ga je aan de slag met diverse datasystemen en Power BI. Aan de hand van belangrijke data leer je voorspellingen maken over toekomstige ontwikkelingen en veranderende klantbehoeften voor interne klanten (medewerkers) of externe klanten. Zo zorg je ervoor dat je organisatie volledig voorbereid is op de toekomst. Tijdens de studie kun je gebruikmaken van onze overzichtelijke online leeromgeving, waar je alles vindt wat je nodig hebt om de studie succesvol af te ronden.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5-7 uur per studiebijeenkomst.

Online leeromgeving

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens de studie heb je toegang tot onze moderne online leeromgeving.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met dit programma van Markus Verbeek Praehep behaal je 50 PE-punten en blijft je kennis actueel. Het programma sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze opleiding je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

In dit programma komen de volgende onderwerpen aan bod:

Fit for Future Digitale Toekomst voor Financials PE

 • (1 bijeenkomst van 3 uur)

Introductie Data Science voor Financials PE

 • (1 dag)

SQL Fundamentals

 • (2 dagen)

Analyzing Data with Power BI (MOC20778)

 • (3 dagen)

Fit for Future Datavisualisatie en Presentatie voor Financials PE

 • (2 dagen)

Data Science: Customer Interaction en Cliëntbeheer voor Financials

 • (2 dagen)

Training Machine Learning

 • (1 dag)

Introductie Programming with R

 • (1 dag)

Programming with R for Data Science

 • (3 dagen)

Training Blockchain

 • (1 dag)

Examens en diploma

Je rondt de opleiding af met een eindopdracht. Bij succesvolle afronding ontvang je het diploma 'Post Bachelor Leergang Toegepaste Data Science voor Financials'.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

 • Duur van de opleiding: 9 maanden

 • Varianten: !!GEEN GEGEVENS!!

 • Dag: 16 dagen van 09.30 uur tot 16.30 uur en 1 bijeenkomst van 3 uur

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Lesgeld: € 5.290,-

Studiemateriaal: € 790,-

Eindopdracht: € 195,-

Reprorechten: € 15,-

Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. Je kunt dit programma ook in 3 of 9 termijnen betalen.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur