Masteropleidingen

Opbouw Masteropleidingen

Zit je eraan te denken om je op hoog niveau te ontwikkelen? Bij Markus Verbeek Praehep vind je een ruim aanbod van volledige Masteropleidingen, kortere Masterprogramma's en losse Masterclasses. Welke variant je ook kiest, ze zijn allemaal optimaal te combineren met een baan en privéleven en direct toepasbaar in de praktijk.
 

Opbouw Masteropleidingen

Wij bieden verschillende mogelijkheden om te starten met een Masteropleiding. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een volledige, erkende Master of alleen het eerste jaar van een Master. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een kortere Masterprogramma, specifiek gericht op een bepaald onderwerp of een losse Masterclass.
Diverse Masteropleidingen, masterpgrogramma’s en masterclasses die Markus Verbeek Praehep aanbiedt worden uitgevoerd namens een opleidingspartner als accreditatiehouder. Waar dit van toepassing is, vermelden wij dit op de opleidingspagina. Je ontvangt dan ook van deze partner het officieel door de overheid erkende getuigschrift.
 

Bepaal zelf je studietempo

Onze Masteropleidingen en programma’s zijn opgebouwd uit verschillende Masterclasses, die je telkens per stuk afrondt. In deze losse Masterclasses kun je je heel gericht verdiepen in een onderwerp waar je op dat moment meer kennis van nodig hebt. Bovendien kun je zo in je eigen tempo bouwen aan het totaal aantal Masterclasses voor de volledige Master.
 

Duur en opzet van een volledige Masteropleiding

Kies je voor een volledige Masteropleiding? Deze opleidingen bestaan uit 2 fases en zijn in de vorm van Masterclasses opgebouwd met een Kernprogramma en een Topprogramma. In fase 1 van de opleiding volg je het Kernprogramma met daarin 4 Masterclasses gericht op de kern van je opleiding. In fase 2 volg je het Topprogramma met daarin 2 vastgestelde Masterclasses en een keuzemasterclass. Je sluit de opleiding af met een praktijkopdracht en een afstudeeropdracht. Als je alle onderdelen succesvol hebt afgerond ontvang je het wettelijk erkende getuigschrift en mag je de Master titel gebruiken.
 

Duur en opzet van een Masterprogramma en Masterclass

Een Masterprogramma is samengesteld programma bestaande uit meerdere Masterclasses rondom een bepaald thema. De duur van een Masterprogramma varieert van 6 tot 12 maanden. Omdat een Masterprogramma een programma is van een volledige Masteropleiding, kun je na afronding van het programma doorstromen naar de volledige opleiding. De duur van een Masterclass is 3 maanden.