Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

WITh

WITh  

WITh is een uniek accountantskantoor dat zich uitsluitend richt op de non-profitsector: fondsenwervende instellingen, stichtingen, verenigingen en (vermogens)fondsen. WITh helpt ideële organisaties in Nederland hun droom waar te maken. Die dromen en daden maken hun werk mooi en waardevol.  

WITh Accountants in non-profit


Wat onderscheidt WITh?
WITh is een uniek accountantskantoor dat zich vol overtuiging uitsluitend richt op de non-profitsector (goede doelen): fondsenwervende instellingen, stichtingen, verenigingen en (vermogens)fondsen. WITh helpt ideële organisaties in Nederland hun droom waar te maken. Die dromen en daden maken je werk bij WITh mooi en waardevol. 

Wat is het dienstenpakket van WITh precies? Vanuit de vestigingen in Sliedrecht en Amersfoort bedient WITh haar klanten met een compleet dienstenpakket. Het team verricht controles van de jaarrekening, ook wel ‘assurance’ genoemd of ‘controlepraktijk’. Maar WITh biedt non-profitorganisaties méér dan controle of beoordelen: het samenstellen van de jaarrekening, het voeren van de administratie en advies en ondersteuning bij de inrichting van de administratieve organisatie en bedrijfseconomie. Dit zijn zogenaamde ‘non-assurance’ diensten oftewel de samenstelpraktijk. Kortom: WITh is de financiële expert voor de non-profit!

Het klantenpakket is zeer gevarieerd en klanten waarderen WITh omdat het WITh-team begrijpt wat hen beweegt. Als je werkt bij WITh houdt je je niet alleen bezig met de cijfers, maar leer je het verhaal achter de organisatie kennen en kun je daarom écht van betekenis zijn voor interessante opdrachtgevers.

Samenstelpraktijk
In de samenstelpraktijk, gevestigd op het kantoor in Sliedrecht, biedt WITh haar klanten een totaaloplossing. WITh denkt mee, signaleert en adviseert. Daarbij draait het om passie en het bieden van meerwaarde: meer ontzorgen, meer kennis van zaken, meer advies en meer impact.
Steeds meer non-profitorganisaties weten WITh te vinden en daarom is het team voor de samenstelpraktijk op zoek naar nieuwe collega’s.

Waarom werken voor WITh? 
Je bent écht van betekenis!

Werken bij WITh is werken binnen de accountancy, maar dan net iets anders! Bij WITh werk je voor non-profit organisaties en maak je écht impact. Dus hebben cijfers en organisaties altijd al je interesse? Maar boeit jou nóg meer het verhaal achter die cijfers? Bij WITh Accountants kun je daarmee direct een start maken met jouw carrière of die op een zinvolle manier voortzetten. 

Vakgebieden / Wat je concreet gaat doen

  • Het assisteren bij het samenstellen van jaarrekeningen, waarvan je mogelijk zelf de administratie hebt verzorgd;
  • Het voeren van financiële administraties en administratieve diensten;
  • voorbereiden van advieswerkzaamheden;
  • het initiëren van (en het begeleiden bij) het optimaliseren van administratieve processen;
  • het opstellen van tussentijdse rapportages;


Bij WITh ga je meteen - onder goede begeleiding - de werkvloer op. Daar leer je toch het meest. Je komt te werken in een ambitieus en enthousiast samenstelteam waarin je volledig meedraait, zodat jij kan laten zien wie jij bent. Een tevreden klant en jouw ontwikkeling staan centraal!

(Carrière)perspectief
Dus wil jij werken bij een organisatie die betrokken is bij de klant, maar ook bij jou? WITh kan je een afwisselende functie bieden met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een gezellig en sociaal team. WITh denkt in mogelijkheden als het gaat om je studiepad en de tijd die je nodig hebt voor studie.

Bij WITh staat men dicht bij haar mensen, worden korte lijnen gehanteerd en is er oog voor elkaar. Ambitie wordt beloond; WITh laat je talent graag bloeien en helpt je verder in je ontwikkeling.

Het kantoor in Sliedrecht is een moderne werkplek waar plezier belangrijk is! Om maar wat te noemen: gezellige borrels, een potje tafelvoetbal, gevulde fruitmand… en ook onze befaamde snoeppot is altijd gevuld.