Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

Wecountancy

Bij Wecountancy staan We voorop. Letterlijk en figuurlijk! We zijn altijd op zoek naar manieren om dingen samen beter te doen. We helpen elkaar, luisteren naar elkaar. We zijn gedreven, open en benaderbaar. We zijn ambitieus, maar streven niet naar persoonlijk gewin. We staan voor gezamenlijk succes.
 

Wat kan je van een werkdag bij Wecountancy verwachten?

Al onze kantoorpanden zijn activity-based ingericht. Elke werkdag kies je jouw werkplek op basis van de werkzaamheden die jij op die dag gaat uitvoeren. Gezamenlijke werkplekken, stiltepods, tweepersoonskamers en vergaderruimtes maken het werk voor jou een stuk aangenamer. Aangezien Wecountancy de full-servicedienstverlening aanbiedt is geen dag hetzelfde. Je bent niet alleen accountant of fiscalist, je bent meer dan dat. Jij bent een sparringpartner voor een divers klantenbestand; van de ZZP’er op de hoek, mkb Nederland tot grote internationale organisaties. Door het hybride werken bepaal jij iedere dag zelf waar, hoe en wanneer jij werkt. Jij hebt tenslotte een baan waar je met plezier werkt en trots op bent.
 

Wat zijn de top 3 redenen om bij Wecountancy aan de slag te gaan?

  1. Vooruitstrevend en ondernemend kenmerkt de cultuur van Wecountancy. Wij denken na over de toekomst. Hierdoor kunnen wij het werk doen wat wij het leukst vinden en het beste in zijn, namelijk het zijn van een sparringpartner voor de klant. Met elkaar de ondernemers laten groeien met betrouwbaarheid als standaard is waar wij plezier uit halen.
  2. Bij Wecountancy staat We voorop! We zijn altijd op zoek naar manieren om dingen samen beter te doen. We helpen elkaar, luisteren naar elkaar, zijn gedreven, open en benaderbaar. We zijn ambitieus en streven naar gezamenlijk succes. Dit zie je dagelijks terug in de gezellige werksfeer.
  3. Iedere collega krijgt de ruimte en het vertrouwen om zijn of haar werkzaamheden zelf in te richten. Dit betekent dat alle Wecountancy collega’s zelf bepalen waar, hoe en wanneer zij werken, mits het werk maar gedaan wordt. Wij werken volledig hybride. Tot slot ben jij de baas over jouw eigen ontwikkeling. Ben jij toe aan meer uitdaging of wil je een andere weg inslaan? Dan is daar met elkaar alle ruimte voor.

 

Hoe ga je van start bij Wecountancy?

De onboarding van een nieuwe collega vinden wij heel belangrijk. Op de eerste dag begeleidt de HR-afdeling je door het hele kantoorpand en maak je gelijk kennis met al jouw collega’s. Vervolgens krijg jij een duidelijk uitleg over de laptop en de ‘moderne’ werkomgeving. Als dit duidelijk is zal jouw leidinggevende je meenemen in het gehele proces van de afdeling, oftewel de werkwijze van A tot Z. Je gaat op de eerste dag ook gelijk zelfstandig aan de slag, uiteraard zullen alle collega’s voor jou klaarstaan.

Na jouw eerste maand heb jij een evaluatiegesprek met jouw leidinggevende en de recruiter. Tijdens dit gesprek kun jij aangeven wat goed gaat en minder goed gaat, zodat we met elkaar kunnen kijken of er dingen beter kunnen. We blijven het tenslotte altijd met elkaar doen. We heten niet voor niets Wecountancy!
 

Binnen welke vakgebieden kan je bij Wecountancy terecht en waar? 

Wecountancy biedt de full-servicedienstverlening aan bij alle klanten. Accountancy, fiscaal advies, audits, salarisadministratie, expatservices, arbeidsrecht advies en Human Resources. Op welke vestiging je gehuisvest bent maakt niet uit. Wij werken volledig in de Cloud en hybride, dus iedere collega kan zelf bepalen waar en wanneer hij of zij werkt.
 

Op welke manier ondersteunt Wecountancy jouw professionele ontwikkeling en groei?

Eén van onze kernwaarden is niet voor niets: ondernemend. Naast dat wij de sparringpartner zijn voor onze klanten (ondernemers) en daarmee de onderneming willen laten groeien, stimuleren wij ondernemen ook bij onze collega’s. Heb jij een goed initiatief en help jij jezelf en Wecountancy daarmee? Dan is daar alle ruimte toe. Jij bent de baas over jouw eigen ontwikkeling!