Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

WEA Deltaland

Accountant met aanvullende diensten  

Naast de werkzaamheden die je kunt verwachten van een accountant biedt WEA Deltaland ook veel aanvullende diensten. Of het nu gaat om het creëren van een realtime overzicht van financiën, HR-advies op maat of om advies over bedrijfsvoering: WEA Deltaland heeft het allemaal.  

 

Informele accountant en werkgever 

Zij geloven dat jij de beste versie van jezelf bent als jij jezelf kan zijn. Dat jij kunt doen waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt. Bij WEA Deltaland krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zij bieden opleidingsmogelijkheden in allerlei richtingen om jouw talenten extra te laten groeien.  

 

Overwerken kennen ze niet bij WEA Deltaland, een juiste balans tussen werk en privé staat dan ook hoog op hun prioriteitenlijst. Naast hard werken is er ook veel ruimte voor plezier! 

Zo kun je tijdens de pauze bij het ene kantoor een pijltje gooien en bij de ander je tafelvoetbal-skills verder ontwikkelen. Uiteraard zijn er teambuildingsactiviteiten. Zo worden er jaarlijks diverse uitjes georganiseerd, zowel per vestiging als organisatie breed! 

 

Wat zijn de top 3 redenen om bij WEA Deltaland aan de slag te gaan?  

Werk met een positieve impact 

De tijden veranderen en daarmee ook de rol van de accountant. Jij bent dé financiële adviseur van de ondernemer en daarmee ook mee een strategische partner zijn dan iemand die alleen de financiële gegevens verwerkt. Jij weet de complexe gegevens te vertalen en inzichten te bieden, wat de ondernemer helpt betere beslissingen te maken. Wij zorgen dat jij klaar bent voor de toekomst als strategisch partner.  

Groeien 

Bij WEA Deltaland werk je in een omgeving waar groei centraal staat. Niet alleen groei voor de organisatie maar ook jouw persoonlijke groei staat bij ons centraal. Samen gaan we jouw talenten ontdekken en verder ontwikkelen.  

Werk en privé in balans 

WEA Deltaland gelooft in de kracht van balans in werk en privé. Er wordt niet alleen gestreefd om professionele groei te stimuleren, maar ook persoonlijk welzijn te bevorderen. Ontdek hoe je je professionele ambities kunt nastreven terwijl je tegelijkertijd geniet van een bevredigend en gebalanceerd leven buiten het werk. 

 

Binnen welke vakgebieden kan je bij WEA Deltaland terecht? 

  • Accountancy 
  • Financieel Administrief & Controlling 
  • Payroll Salarisadministratie 
  • Fiscaal 

 

WEA Deltaland is vooral te vinden in het westelijke deel van het land met vestigingen in onder andere Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en Utrecht.