Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

VWG Accountancy en Belastingadvies

VWG Accountancy en Belastingadvies biedt al 75 jaar financiële dienstverlening aan het MKB vanuit vestigingen in Nijmegen en Wijchen. Onze ruim 80 enthousiaste medewerkers zorgen samen voor het succes van de organisatie waarbij werkplezier voorop staat. We zorgen voor de cliënt maar ook voor onszelf. We hebben oog voor elkaar; een prettige werk-privé balans; werkzaamheden die bij je passen en mogelijkheden om je ambities te realiseren. Onze jonge medewerkers roemen de sfeer, flexibiliteit, begeleiding en coaching.
 

Welk toekomstperspectief biedt VWG aan? 

De omvang van VWG en haar vakgebieden zorgen voor een uitdagende en interessante groep cliënten met leuke werkzaamheden. We werken met passie voor ons vak en zorgen ervoor dat jouw passie voor financiële dienstverlening in de praktijk gebracht kan worden. Daar krijg je energie van. We bespreken ambities en geven duidelijkheid in het toekomstperspectief. Zo maken we de stappen helder en realiseren we in de samenwerking jouw succes.

In welke vakgebieden kun je bij VWG terecht? 

We bieden vanuit onze vestigingen in Nijmegen en Wijchen werkzaamheden aan op het gebied van accountancy, audit, financiële administratie, salarisadministratie, fiscaal en juridisch advies en corporate finance. In welke discipline je ook gaat starten, we gaan samen met jou de uitdaging aan naar succes. Heb je tussentijds het gevoel niet de juiste discipline te hebben gekozen dan is een switch ook mogelijk. Niets is te gek. Wij denken mee. Het gaat erom dat je de arbeidsplek vindt waar je je goed bij voelt en waar je energie van krijgt. Op deze wijze kunnen we samen een fijne relatie opbouwen.  
 

Waarom werken bij VWG? 

VWG heeft een lage drempel voor zowel cliënten als medewerkers. Er heerst een ongedwongen cultuur en je wordt direct opgenomen in het team. Je mag jezelf zijn. Samen gaan we jouw pad naar werkgeluk vormgeven en zorgen we dat je je thuis voelt bij VWG. Je werkt vanaf het begin direct voor onze cliënten en krijgt daarbij een persoonlijke laptop en begeleiding van ervaren collega’s. Komt het een keer niet goed uit om naar kantoor te komen dan is thuiswerken ook helemaal oké. Buiten werk vinden we het ook fijn om leuke dingen met elkaar te doen. Een actieve personeelsvereniging zorgt daarvoor.