Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

Verstegen

Een werkdag bij Verstegen 

Geen dag is hetzelfde bij Verstegen. Dat klinkt standaard, maar het is echt zo. Daarom bieden we je graag een meeloopdag aan om zelf te ervaren hoe het is om bij Verstegen te werken. Je kan ook bellen met één van onze collega’s. Klik op de knop onderaan de pagina om gebeld te worden!  Wat doet een accountant?  

Je kan bij Verstegen onder andere aan de slag als accountant, belastingadviseur, HR-adviseur en salarisadministrateur. Het grootste deel van onze medewerkers is accountant. Maar wat doet een accountant eigenlijk? We hebben Frans van der Plaat, één van de partners binnen Verstegen, gevraagd om het uit te leggen.  

“Een accountant is iemand die helpt bij het organiseren en begrijpen van financiële zaken. Het werk dat hierbij hoort is het verzorgen van de boekhouding, het opstellen van financiële rapportages en belastingaangiften en ook het adviseren daarover. Van grote organisaties, die zelf hun financiële rapportages opstellen, worden deze rapportages gecontroleerd door de accountant. Ook bij controleopdrachten heeft de accountant een belangrijke adviesfunctie.” 

“Ik weet nog goed hoe ik als bijna 19-jarige begon als assistent-accountant. Ik wist dat ik accountant wilde worden, maar eigenlijk niet zo goed wat dat inhield. Vanaf dag één werden mijn verwachtingen overtroffen door de diversiteit van het werk en vooral doordat je elke week wel in de keuken kunt kijken van weer een andere organisatie. Je werkt eigenlijk altijd in teamverband. Daar leer je enorm veel van. Accountantswerk is dus ook echt teamwork. Een mooie bijkomstigheid is dat je de accountantsopleiding heel goed in deeltijd kunt doen en dat een mooi salaris en een mooie opleiding hand in hand gaan.” 
 

Wat zijn de top 3 redenen om bij Verstegen aan de slag te gaan? 

Persoonlijk maatwerk is onze standaard en dat geldt ook voor de arbeidsvoorwaarden. Op basis van wat jij belangrijk vindt, maken we een passend voorstel. Bij Verstegen kan je in elk geval rekenen op: 

1. Open en informele werkomgeving  

Bij Verstegen zijn we collegiaal, heerst er een informele werksfeer, zijn we open en is er ruimte voor ontspanning. We vinden het belangrijk dat werk en privé in balans zijn. Zo ben je productiever en kan je blijven genieten van je vrije tijd.  

2. Carrièrekansen 

Wij streven ernaar om het talent van collega’s te herkennen en een volgende stap in hun carrière te bieden, zonder de regie over hun loopbaan over te nemen. Je krijgt de kansen om door te groeien, maar dit doe je in je eigen tempo.  

3. Compacte, vaste teams 

Door de vaste, compacte teams waarin wij werken, is er aandacht voor jou en krijg je gerichte coaching. De korte lijnen zorgen ervoor dat jij makkelijk jouw vragen kan stellen en snel feedback kan ontvangen.  
 

Ontwikkeling en groei bij Verstegen  

Bij Verstegen vinden we het heel belangrijk dat jij je op zowel persoonlijk als professioneel niveau kunt ontwikkelen. Daarom bieden we uitgebreide mogelijkheden aan in ons interne opleidingsprogramma met vaardigheidstrainingen om invulling te geven aan de ontwikkeling van ‘soft skills’’ die jouw verder brengen als professional. Ook bieden we andere faciliteiten om jouw persoonlijke ambities waar te maken.    

Wil je jezelf verder ontwikkelen met een studie? Dan faciliteren wij jou optimaal bij je studie, dankzij onze studieregeling. We stellen een studieovereenkomst voor je op en hopen dat je lang plezier zult hebben van je studie binnen Verstegen! Een terugbetaalregeling is onderdeel van de afspraken, mocht je onverhoopt vroegtijdig vertrekken bij Verstegen. Daar gaan we uiteraard niet van uit, bij Verstegen gaan we voor de lange termijn. 
 

Binnen welke vakgebieden kan je bij Verstegen terecht – en waar? 

Vanuit Dordrecht, Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Assen, Goes, Nieuwegein, Zwolle en Gorinchem staan wij een breed scala aan cliënten bij in het MKB en de publieke sector. Van administratie tot controle, fiscaal advies, HR-diensten, Salarisadministratie en corporate finance.  

Meer weten over onze vacatures? Bezoek dan Vacature accountancy, administratie, HRM, corporate finance - Verstegen accountants