Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

Van Wezel Accountants en Adviseurs

Wat kan je van een werkdag bij Van Wezel verwachten?

Een dag sportief beginnen in onze in-house gym en vervolgens na een verfrissende douche de dag vol energie starten. Eenmaal aangekomen op je werkplek stem je wat vragen af met je buddy (directe collega) over een uitdagende klus van de dag daarvoor. Tegen de lunch is je opdracht klaar.  Eerst genieten van een heerlijke geheel aangeklede lunch in ons bedrijfsrestaurant en vervolgens een pijltje gooien met je collega’s in het dartbord.

Na de lunch komt die gezellige klant op bezoek, hij is benieuwd wat zijn resultaten zijn van afgelopen kwartaal. Laat nou net jij de persoon zijn die hem dat gaat presenteren met behulp van een modern dashboard in één van onze fijne spreekkamers. Subtiel geeft je de klant nog de tip om een investering te doen voor het einde van het jaar, dat is fiscaal gunstiger.

Hij bedankt je voor de heldere uitleg en verlaat tevreden het kantoor, zo ben jij fundament voor succes!
 

Wat zijn de top 3 redenen om bij Van Wezel aan de slag te gaan?

Jezelf ontwikkelen in een ontspannen werkomgeving, onder begeleiding van je eigen buddy met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Dit recept past Van Wezel al jaren met succes toe en het is de ruggengraat van ons kantoor gebleken. Reden genoeg om eens ongedwongen kennis met elkaar te maken.
 

Hoe ga je van start bij Van Wezel?

We nemen uitgebreid de tijd om jou prettig te laten landen in de accountancy. Dit doen we met een uitgebreide introductie waarna je begeleiding krijgt van je directe collega. Niets is te veel gevraagd en je collega’s staan altijd voor je klaar.
 

Binnen welke vakgebieden kan je bij Van Wezel terecht – en waar? 

Van Wezel heeft alles onder één dak om de MKB-ondernemer te ontzorgen. Of je interesse nu ligt bij samenstel- en advieswerk, payroll, fiscaal of audit, Van Wezel heeft alle kennis in huis om jou een vliegende start te bieden in één van deze aansprekende vakgebieden. Switchen is ook mogelijk als blijkt dat jouw interesses en/of kwaliteiten ergens anders blijken te liggen.
 

Op welke manier ondersteunt Van Wezel jouw professionele ontwikkeling en groei?

Van Wezel werkt met een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin we werk en studie met elkaar combineren. Het plan maken wij samen, het is een leidraad om doelen met elkaar te stellen en deze regelmatig met elkaar te evalueren. Zo blijven we nauw betrokken bij elkaar.