Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

Van Braak Accountants

Samen met de klant ondernemen door niet langs de zijlijn, maar midden in het werkveld te staan. Daar ligt de kracht van Van Braak Accountants. Met elf vestigingen verspreid over het land is het mogelijk om je eigen standplaats te kiezen.  
 

Wat maakt Van Braak Accountants zo’n fijne werkgever? 

Binnen Van Braak Accountants wordt er in kleine teams gewerkt, waar naast het werk altijd tijd is voor een praatje of een grap. Je staat er nooit alleen voor en kunt terugvallen op de hulp van ervaren collega's. Zo krijg je een buddy toegewezen en er vindt een ‘onboarding’ plaats, om je op weg te helpen en waardoor je je snel thuis voelt binnen het bedrijf. Daarnaast worden er regelmatig vaktechnische cursussen aangeboden op de eigen Academie, waardoor je kennis altijd actueel is.   
 

Uitstekende mogelijkheden werken en studeren 

Werk en studie combineren kan prima bij Van Braak Accountants en daar zijn uitstekende mogelijkheden voor. Je krijgt tijd en ruimte om jezelf te ontplooien en daarbij houden we rekening met jouw kennis en ervaring. Daarom past Ikstartjouwcarrière perfect bij Van Braak Accountants.   
 

Verantwoordelijkheden met veel vrijheid en goed salaris 

Als jou dit aanspreekt, kun je je inschrijven bij Ikstartjouwcarrière van Markus Verbeek Praehep. Via dit traject kun je bij Van Braak Accountants een baan krijgen waarbij je snel verantwoordelijkheden krijgt met veel vrijheid tegen een goed salaris om de ondernemende klanten de beste oplossingen te bieden. Naast baangarantie biedt Ikstartjouwcarrière een opleiding op maat.  
 

Jouw werkzaamheden bij Van Braak Accountants 

Dit ga je, na je aanstelling via Ikstartjouwcarrière, doen bij Van Braak Accountants:  

  1. Je stelt zelfstandig jaarcijfers op. Verzorgt fiscale aangiften, stelt jaarrekeningen samen en zorgt voor de juiste administratieve taken zoals rapportage en verslaglegging.  
  2. Je plant naar eigen inzicht afspraken en zorgt ervoor dat klanten altijd antwoord krijgen op al hun vragen.  
  3. Je werkt in een klein en enthousiast team waar de lijnen kort zijn en er echte teamspirit heerst. De sfeer is ongedwongen en in de pauzes spelen we graag een potje tafeltennis of tafelvoetbal.