Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

Scab Accountants & Adviseurs

Wat maakt de Scab een interessante plek voor baangarantie? 

Plezier in je vak en een gezonde dosis lef en ambitie. Dat zien we graag bij onze collega’s. En die ruimte krijg je ook bij Scab Accountants & Adviseurs: ruimte voor je eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Kan dat bij een accountantskantoor? Ja! 
 
Want wij zijn van huis uit een stichting (en hebben dus geen winstoogmerk) én we hebben geen partnerstructuur. Concreet betekent dit dat je veel eigen verantwoordelijkheden krijgt en een flinke dosis vrijheid om je eigen werk in te delen. Wij vertrouwen op jou en jouw kwaliteiten als professional. Kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop, niet het ‘uurtje-factuurtje’. We dagen je uit om je verder te ontwikkelen en je komt terecht in een fijne informele werksfeer waar we oog hebben voor elkaar. 

Naast goede arbeidsvoorwaarden, vinden we het belangrijk dat je een goede werk/privébalans hebt. Je hebt hierover zelf de regie met behulp van onze thuiswerkregeling en flexibele werktijden. Je komt terecht in een fijne informele werksfeer waar we aandacht hebben voor elkaar. 

Daarnaast bieden we jou: 

  • Een goed salaris (inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring) dat aansluit bij de markt 
  • 35 vakantiedagen op fulltime basis 
  • Goede reiskostenvergoeding 
  • Premievrij pensioen 
  • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (oa extra pensioensparen, vakantiedagen kopen of verkopen en sparen voor een sabbatical) 
  • Gezellige borrels, Nintendo Switch competities in ons Scab café en andere leuke activiteiten! 

Wil je meer weten over Scab? Bekijk dan onze website: www.scabadvies.nl 
 

Binnen welke vakgebieden kan je bij Scab terecht? 

 

Vakgebied Payroll 

Loonadministratie binnen de bouw is een zeer complex vakgebied met veel wet- en regelgeving. Steeds meer bedrijven uit de bouw en aanverwante branches, besteden hun loonverwerking en salarisadministratie daarom aan ons uit. Dit maakt ons dé bouwspecialist binnen onze branche en de grootste loonverwerker in de bouw van Nederland. De automatische piloot komt hier dus niet aan te pas, elke klant is weer anders. 

Het totale team van loonadministratie bestaat uit circa 25 collega’s met verschillende rollen. Je bent de nieuwe aanwinst voor één van de twee teams binnen deze afdeling. Het team van loonadministratie valt binnen de business unit Loonadministratie en Personeelsadvies. Hierbij ondersteunen en adviseren we vanuit verschillende disciplines onze klanten bij het hebben van personeel. 
 

Vakgebied Fiscaal 

Als junior belastingadviseur ga je onder begeleiding aan de slag met het opstellen van fiscale adviezen, ondersteun je onze klanten bij fiscale vraagstukken en ben je betrokken bij het verzorgen van aangiftewerkzaamheden.   
 

Je komt terecht in een team van 7 collega’s (belastingadviseurs en aangiftemedewerkers) en gaat rapporteren aan de Manager fiscaal. 
 

Vakgebied Accountancy 

Wat doe je als werkstudent junior assistent accountant bij Scab? De eerste periode bij Scab staat in het teken van de organisatie leren kennen. Je start met je werkzaamheden aan het begin van het proces: de administratieve dienstverlening. Hier maak je je de kneepjes van het vak administratieve dienstverlening eigen en je leert hoe je administraties ‘samenstelproof’ maakt. 
 
Vervolgens maak je, afhankelijk van je ontwikkeling, de overstap naar het team van de samenstelpraktijk. Hier ga je aan de slag met het samenstellen van de jaarrekeningen. Je krijgt de kans om mee te kijken met de teamleider en onze zelfstandig assistent accountants en we dagen je graag uit hiermee zelfstandig aan de slag te gaan. 
 

Wie zoeken we? 

Nog geen ervaring? Geen probleem. Wel vinden we het belangrijk dat je een aanpakker bent en dat je nieuwsgierig bent om te ontdekken of de bouwbranche bij je past!  Heb je de ambitie om door te groeien en je door te blijven ontwikkelen, zowel als persoon als op professioneel vlak? Dat vinden we alleen maar leuk, we denken graag met je mee!