Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

RSM

RSM is dé adviseur op het gebied van Assurance, Tax en Consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven op de nationale en internationale markt. Je gaat voor een werkgever die jouw potentieel ziet en je stimuleert om dit potentieel optimaal te ontwikkelen. Bij RSM kennen wij onze collega’s persoonlijk en leggen wij de nadruk om te blijven leren. Verspreid over acht locaties met 650 medewerkers werken wij vanuit Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Maastricht. Al meer dan 100 jaar zijn wij een vertrouwd gezicht bij vele ondernemingen in Nederland. Samen met meer dan 830 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties van de wereld. 
 

The Power of Being You!  

Of je nu in de startblokken staat van jouw carrière of meer ervaren bent, voor jou is er volop ruimte om je te ontwikkelen en je eigen pad te bepalen. Werken bij RSM betekent werken binnen een professionele, groeiende organisatie waarin jij als persoon centraal staat en jij je welkom voelt vanaf het eerste contactmoment.  Dat is The Power of Being You! 
 

Wat kan je van een werkdag bij RSM verwachten? 

Je start je eerste werkdag bij RSM met de centrale onboarding, waarin alle nieuwe collega’s met elkaar kennismaken op een informele maar ook informatieve manier. De dag daarna start je écht met jouw collega’s. Je week is heel divers. Zo heb je een diverse klantenportefeuille, ga je naar afspraken toe en soms vergader je met collega’s.  

Wat zijn de top 4 redenen om bij RSM aan de slag te gaan?  

  • RSM staat bekend als opleidingsinstituut; 
  • Informele sfeer waar persoonlijke optimale ontwikkeling centraal staat; 
  • Veel vrijheid en flexibiliteit in zowel tijd als in je werk; 
  • Faciliteiten van een groot kantoor maar betrokkenheid van een klein kantoor. 
     

Hoe ga je van start bij RSM? 

Op de eerste dag van de maand start je met alle nieuwe collega’s in Hoofddorp tijdens de centrale onboarding. Je ontvang je laptop en telefoon, daarna krijg je uitleg over de verschillende disciplines bij RSM en vervolgens eindigen we de dag met een informele workshop en borrel. Zo ben jij klaar voor je eerst échte werkdag! Op jouw  eerste dag op kantoor maak je kennis met jouw buddy, je eerste aanspreekpunt en degene die je zal gaan inwerken. Twee keer per jaar organiseren we de WOW-Dagen. Dit zijn twee dagen vol inhoud en ook plezier samen met alle collega’s die het afgelopen halfjaar gestart zijn. Zo ben jij helemaal op de hoogte van wat er allemaal binnen RSM speelt! 
 

Binnen welke vakgebieden kun je bij RSM terecht? En waar?  

Bij RSM hebben we mogelijkheden op het gebied van Accountancy, IT-Audit, Belastingadvies, Payroll, Consultancy en M&A services. Je vindt ons in Alkmaar, Amsterdam, Hoofddorp, Maastricht, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Heerlen.  
 

Op welke manier ondersteunt RSM jouw professionele ontwikkeling en groei? 

Bij RSM vinden we persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk. Gedurende het jaar organiseren we diverse softskill trainingen en bieden we via ons online leerplatform diverse trainingen, e-learnings en webinars aan. Zo kun je bijvoorbeeld ook gerust Spaans of Frans bij ons leren!  Verder  organiseert RSM elk jaar in september de Accountancy Academy  waar door middel van diverse vaktechnische trainingen iedereen weer wordt bijgespijkerd voor het nieuws seizoen.