Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

Omnyacc

Omnyacc is een combinatie van ervaren vakspecialisten en jong talent. Samen maken we ons sterk voor de klant. Een beetje zelfspot, daar houden we wel van. We laten je graag het eerlijke verhaal zien.

Op de vestigingen ervaar je een laagdrempelige sfeer. Even binnenlopen bij je collega om hulp te vragen? Graag zelfs! Daarnaast vinden we kennis delen erg belangrijk over de vestigingen heen en organiseren we regelmatig VTO’s, sparsessies en evenementen voor de hele federatie. De federatie bestaat inmiddels uit zo’n 250 collega’s.
 

Hoe ziet een werkdag bij Omnyacc eruit?

Dit is uiteenlopend. We werken hard, voor onze klanten en voor onze collega’s. We helpen elkaar beter worden door te overleggen, voor te bespreken en kennis te delen. Een dag kan bestaan uit klantbezoeken en vaktechnisch overleg met collega’s. Maar uiteraard werken we ook hard voor de diensten die we aanbieden, want de klant staat centraal.
 

Wat maakt Omnyacc een interessante plek voor baangarantie?

Omdat wij als Omnyacc ons steeds willen verbeteren als werkgever. Dit doen we door te kijken naar de markt, maar vooral naar de behoeften van collega’s. Want zonder collega’s hebben we geen bestaansrecht. Dit betekent: maatwerk in ontwikkeling, in gesprek blijven, de tijd nemen voor elkaar en als 1 team opereren.

Ervaren hoe het is om te werken bij Omnyacc? Bekijk de video.

Hoe ziet de inwerkperiode binnen de organisatie eruit?

Bij Omnyacc professionaliseren we het inwerktraject. Wij verstaan hieronder: het eerste gesprek tot en met het eerste jaar bij Omnyacc. Wij zien het inwerktraject als een combinatie van uitleg en zelfstandig aan de slag zijn. We kijken met je mee, maar laten je ook vrij.
 

In welke vakgebieden kan je bij Omnyacc terecht?

Omnyacc zoekt Young Professionals binnen de volgende vakgebieden:

  • Accountancy (samenstelpraktijk en controlepraktijk)
  • Salarisadministratie
  • Fiscaal advies 
 

Welk toekomstperspectief biedt Omnyacc aan?  

Dit hangt volledig af van de ambities en perspectieven van de professional. Veel van de vennoten zijn begonnen als stagiair(e) binnen Omnyacc. Maar dit is geen vereiste. We bieden graag ook andere projecten naast het werk. Denk hierbij aan: duurzaamheid, digitalisering of personeelsvereniging.