Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

Mazars

Mazars is een toonaangevend internationaal accountants- en advieskantoor met een breed scala aan diensten en expertise. Als payroller bij Mazars in Breda krijg je de kans om te werken in een uitdagende en stimulerende omgeving, waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en een carrière kunt opbouwen.
 

Hoe ziet een werkdag bij Mazars eruit? 

Als payroller bij Mazars in Breda krijg je te maken met uiteenlopende klanten en vraagstukken, waardoor je veel afwisseling en uitdaging in je werk hebt. Je werkt samen met collega's in multidisciplinaire teams, waarin je kennis en ervaring deelt en van elkaar leert.

Meer informatie over werken bij Mazars? Bekijk hun video hier:

Wat maakt Mazars een interessante plek voor baangarantie?

Mazars biedt een uitgebreid trainingsprogramma, waarin je wordt opgeleid tot een professionele payroller met uitgebreide kennis van alle relevante wet- en regelgeving. Bovendien kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en coaching, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en je carrière kunt laten groeien.

Bij Mazars vinden we het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en je kunt ontwikkelen op een manier die bij jou past. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap, en we bieden flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken. Bovendien investeren we in een gezonde werk-privébalans en bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
 

In welke vakgebieden kan je bij Mazars terecht?

Wij zijn op zoek naar Payroll-collega’s in Breda. We verwelkomen sollicitaties van gedreven en ambitieuze kandidaten met een mbo- of hbo-opleiding in payroll of een vergelijkbare richting. Wil jij je carrière een boost geven en deel uitmaken van een toonaangevend accountants- en advieskantoor? Solliciteer dan nu bij Mazars in Breda!
 

Welk toekomstperspectief biedt Mazars aan?

Als payroller bij Mazars in Breda kun je rekenen op een interessante en uitdagende functie in een stimulerende en collegiale werkomgeving, waarin je de kans krijgt om te groeien en jezelf te ontwikkelen.