Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

Mazars

Op zoek naar een uitdagende functie om je carrière een vliegende start te geven? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Mazars is een internationale, geïntegreerde accountants- en adviesorganisatie waar jíj centraal staat. Dat betekent dat je bij ons kiest voor een werkgever die je uitdaagt om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Je krijgt ruimte om ideeën aan te dragen, te creëren, te onderzoeken en fouten te maken. We willen dat je jezelf bent, ongeacht achtergrond, cultuur of leeftijd. En we willen dat je samen met ons het verschil maakt. Bijvoorbeeld via onze Mazars Foundation, waarvoor je jaarlijks tijdens werktijd in kunt zetten.   

Wat maakt Mazars een interessante plek voor baangarantie? 

Mazars biedt een uitgebreid trainingsprogramma, waarin je wordt opgeleid tot een professional in jouw vakgebied met uitgebreide kennis van alle relevante wet- en regelgeving. Bovendien kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en coaching, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en je carrière kunt laten groeien. 

Bij Mazars vinden we het belangrijk dat je jezelf kunt ontwikkelen op een manier die bij jou past. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap en we bieden flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken. Bovendien investeren we in een gezonde werk-privébalans en bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. 

Meer weten? Bekijk de onderstaande video. 

Binnen welke vakgebieden kan je bij Mazars terecht en waar? 

Bij Mazars kun je in verschillende vakgebieden aan de slag, zoals Accountancy (samenstel afdeling /Finance & Control, én Payroll. Voor accountancy hebben we landelijk veel mogelijkheden: Rotterdam, Amsterdam, Breda, Eindhoven, Enschede, Nijmegen en Utrecht. Voor Payroll werken onze teams in Breda en Enschede.  

In al deze vakgebieden zoeken we starters die naast hun opleiding praktijkervaring en kennis op willen doen. We hebben vestigingen door heel Nederland dus er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt en je kunt natuurlijk ook thuis of bij een van onze klanten aan de slag. 

Op onze werkenbij-website vind je een overzicht van alle openstaande vacatures. Staat jouw vacature er niet bij of wil je meer weten? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze recruiters 

Hoe ziet een werkdag bij Mazars eruit? 

Als accountant, payroller, financial of controller bij Mazars krijg je te maken met uiteenlopende klanten en vraagstukken, waardoor je veel afwisseling en uitdaging in je werk hebt. Je werkt samen met collega's in multidisciplinaire teams, waarin je kennis en ervaring deelt en van elkaar leert. Elke dag is anders en staat in het teken van jouw ontwikkeling en het helpen van onze klanten. 

Benieuwd hoe werken bij Mazars er in de praktijk uitziet? Lees het ervaringsverhaal van Ivo Stip, die vertelt hoe hij zijn afstudeerperiode er bij Mazars uitzag en waarom hij bij de organisatie is blijven werken. 

Welk toekomstperspectief biedt Mazars aan? 

Binnen onze organisatie zijn de groeipaden per functie duidelijk in kaart gebracht. Zo weet je dus precies welke kant je op kunt groeien en welke toekomstperspectieven er zijn. Samen met jou wordt gekeken naar jouw toekomst; wat wil je en hoe zorgen we dat je daar komt? Jouw toekomst is dus niet in beton gegoten, maar is aan jou. We stimuleren je om je in elke fase van je carrière te blijven ontwikkelen. Kiezen voor Mazars betekent dat je aan het roer staat van je carrière en dat je van het begin tot het eind zelf je koers bepaalt.