Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

Lentink Accountants en Belastingadviseurs

Bij Lentink draait het om gezien worden. Wij zien jou, wij zien elkaar en wij zien de klant. Wij zien je door aandacht te hebben voor privé, jouw werk-privébalans is bij ons helemaal in orde. Wij geloven erin dat als je goed zorgt voor de professionals, zij goed zorgen voor de klant. ‘Employee first, customer second!’ Je productiviteit is waar we op vertrouwen, overuren is iets waar we niet zo van houden. Bij ons ben je voor 18:00 thuis. We gaan voor de beste kwaliteit. Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor jezelf en jouw gezin! Bij Lentink zetten wij ons dagelijks met 100 professionals in om onze klanten morgen succesvoller te laten zijn dan vandaag. Kwaliteit, maar met gezelligheid. Dat is Lentink!
 

Wat kan je van een werkdag bij Lentink verwachten?

Je krijgt bij Lentink het vertrouwen om jouw rol en bijbehorende verantwoordelijkheden te pakken. En omdat je onze klanten in de volle breedte mag helpen, ontwikkel je jezelf allround. Ook krijg je bij ons een coach die jouw ontwikkeling goed begeleidt. Wij zien elkaar in onze informele, no-nonsense cultuur. Wij zijn een betrokken en hechte club. En gezelligheid en laagdrempeligheid zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Jij wilt toch ook gewoon kunnen lachen met je collega’s?
 

Wat zijn de top 3 redenen om bij Lentink aan de slag te gaan?

  1. Jij staat op nummer 1.
  2. Veel aandacht voor werk- en privébalans. Geen overwerkcultuur.
  3. Volop studie- en ontwikkelmogelijkheden

 

Hoe ga je van start bij Lentink?

Vind jij het belangrijk om dicht in contact te staan met de klant, de kans te krijgen om jezelf optimaal te ontwikkelen en wil jij de mogelijkheid krijgen om je ambities te bewerkstelligen? Bij Lentink krijg je gelijk de ruimte om jezelf kenbaar te maken. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheid, zodat je kan laten zien wat je in je mars hebt. Je wordt goed opgeleid tot allround accountant. Daarbij krijg je een coach toegewezen die je helpt bij je studie. Je hoeft bij ons niet over te werken. Voor 18:00 ben je lekker thuis, dus genoeg tijd voor vrienden en sport!
 

Binnen welke vakgebieden kan je bij Lentink terecht – en waar? 

Wij zoeken collega’s voor Accountancy, Audit, Corporate finance, Fiscaal, Salaris & Advies. Onze kantoren staan Huizen, Almere en Bunschoten-Spakenburg.
 

Op welke manier ondersteunt Lentink  jouw professionele ontwikkeling en groei?

Wij vinden het bij Lentink erg belangrijk dat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Daarvoor hebben we onder andere de Lentink Academy. In de Lentink Academy richten we ons zowel op jouw vaktechnische- als persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben we voor startende professional het personal development programma. Dus wil jij jezelf zowel vaktechnisch als persoonlijk verder ontwikkelen, dan helpen wij jou daar heel graag bij!