Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

Lansigt

Dichtbij, ondernemend en energiek 

Lansigt is dichtbij, ondernemend en energiek. Zij voelen zich nauw verbonden met de medemens en zijn of haar omgeving. Nieuwsgierig en leergierig als het gaat om nieuwe kennis en bijbehorende kansen. Wat komt er op de klanten af, welke markttrends zijn interessant en welke strategie past daarbij? Het zijn die vragen waar Lansigt energie van krijgt. De liefde voor het werk zorgt voor teamgeest en enthousiasme. Denken wordt altijd gecombineerd met doen. 
 

Wat kan je van een werkdag bij Lansigt verwachten? 

Jorian studeert voor Accountant AA en werkt als Relatiebeheerder bij Lansigt. Hij beschrijft een werkdag.  

“Eerst check ik mijn mail. Daarna stap ik in de auto om een klant te bezoeken waar we samen de cijfers doornemen en word ik bijgepraat. Hierbij komt ter sprake dat mijn klant over een aantal jaar wil gaan stoppen, hij vraagt of Lansigt de overname wil begeleiden. Ik maak direct een nieuwe afspraak om hier dieper op in te gaan. Daarna rijd ik naar kantoor. Een assistent accountant wil graag samen kijken naar een ingewikkelde casus. Die nemen we samen door en sparren over verschillende scenario’s. Na de lunch neem ik wat tijd om een overleg voor te bereiden. Bij dit overleg met de accountant, assistent accountant, fiscalist en loonspecialist bespreek ik de overname die speelt bij de klant die ik bezocht heb. We bespreken aandachtspunten, risico’s en wet- en regelgeving die van toepassing zijn zodat we samen de punten voor het geplande vervolggesprek kunnen formuleren. Na het overleg beoordeel ik het gemaakte verslag en deel deze met de betrokken collega's. Ik loop gelijk langs een collega van fiscaal om de status te vragen van een andere casus. Hierna bel ik nog wat klanten terug die ik heb gemist door verschillende overleggen. Aan het einde van de werkdag stuur ik de definitieve jaarstukken naar het secretariaat voor afronding en dan is het tijd om naar huis te gaan.” 
 

Wat zijn de top 3 redenen om bij Lansigt aan de slag te gaan? 

 

Een middelgroot kantoor: meer vrijheid en verantwoordelijkheid 

Werken bij een middelgroot kantoor als Lansigt betekent meer vrijheid én verantwoordelijkheid. Zo begeleidt je processen van A tot Z en zit je regelmatig direct bij de klant aan tafel.  
 

Welke talenten wil jij ontwikkelen? 

Bij Lansigt is het belangrijk dat jij tot je recht komt. Vandaar dat je wordt geholpen om je verder te ontwikkelen. Lansigt is een opleidingshuis waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. 
 

Goede werk-privébalans 

Je kunt je pas echt ontplooien als je uitgerust bent en goed in je vel zit. Tijd voor vrienden, familie en hobby's vinden ze bij Lansigt dus ontzettend waardevol. In overleg is er veel mogelijk, zo kun je werken op afwijkende tijden als dat beter uitkomt.