Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

Lansigt Accountants en Belastingadviseurs

Bij Lansigt doen we waar we in geloven. Wij zijn dichtbij, ondernemend en energiek. Alles wat nodig is om samen ambitie aan te jagen – van onze klanten én van jou. Ons accountantskantoor is al 75 jaar een betrouwbare werkgever met bijna 200 medewerkers op drie locaties: Alphen aan den Rijn, Gouda en Barendrecht. Wat zijn jouw ambities? Samen houden we ze springlevend.

Onze waarden: doen waar we in geloven
Bij Lansigt doen we waar we in geloven. Onze DOE-waarden houden ons scherp. Of we nu intern aan een vraagstuk werken of extern bij een klant op locatie zijn. Wij zijn dichtbij, ondernemend en energiek. Wij vinden het belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we de dingen doen zoals we ze doen. En onze waarden consistent uitdraagt. Zodat iedereen weet waar we voor staan, hoe we met elkaar omgaan en wat ons verbindt. Doe je mee?

Dichtbij
Wij voelen ons nauw verbonden met onze medemens en de omgeving waarin we leven. Hier gaan we respectvol en met zorg mee om. Wij zijn betrokken bij onze klanten en willen van dichtbij meemaken wat er speelt. Door hun drijfveren en ambities te doorgronden kunnen we zij aan zij ondernemen.

Ondernemend
Wij zijn nieuwsgierig en leergierig als het gaat om nieuwe kennis en bijbehorende kansen. Wat komt er op onze klanten af, welke markttrends zijn interessant en welke strategie past daarbij? Het zijn die vragen waar we energie van krijgen.

Energiek
Wij houden van ons werk. Dat zorgt voor teamgeest en enthousiasme. We geven onszelf voor de volle 100% en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk. We hebben lef, verantwoordelijkheidsgevoel en een kritische blik als dat nodig is. Denken combineren we altijd met doen.

Wat kan je van een werkdag bij Lansigt verwachten?

Hoe het er precies uitziet kunnen we je natuurlijk niet vertellen, dit wisselt erg per functie. Wel kunnen we je meegeven dat Lansigt flexibele werktijden heeft, het is aan jou of je ‘s morgens 07.30 uur of 09.00 uur je werkdag start. Je werkt veel samen met de verschillende afdelingen en daarbij kenmerkt het ook echt dat de deuren áltijd open staan. Je kunt zo even binnenlopen en nemen we graag de tijd om gezellig met elkaar te lunchen. Verder heb je ook een persoonlijke buddy en mentor die er altijd voor jou is.
 

Wat zijn de top 3 redenen om bij Lansigt aan de slag te gaan?

 1. Een middelgroot kantoor: meer vrijheid en verantwoordelijkheid
  Werken bij een middelgroot kantoor als Lansigt betekent meer vrijheid én verantwoordelijkheid. Zo begeleidt je processen van A tot Z en zit je regelmatig direct bij de klant aan tafel. Snel schakelen, persoonlijk contact en oprechte betrokkenheid tekenen ons werk.

 2. Welke talenten wil jij ontwikkelen?
  Bij Lansigt vinden we het belangrijk dat jíj tot je recht komt. Vandaar dat we je helpen om je verder te ontwikkelen. We bieden jou alles wat je nodig hebt om heel concrete stappen te maken in je carrière. Als je wilt kan je ook taken buiten je vakgebied oppakken. Zo gaan Assistent Accountants regelmatig op pad met de collega's van HR om studenten te informeren over Lansigt. Daarnaast hebben we verschillende rollen waarmee je je mee kan verdiepen in vaktechniek, IT en/of begeleiden van collega’s.

 3. Goede werk-privébalans
  Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je je pas echt kunt ontplooien als je uitgerust bent en goed in je vel zit. Tijd voor vrienden, familie en hobby's vinden we dus ontzettend waardevol. Soms moet het werk nou eenmaal af. Omdat we het de klant beloofd hebben, bijvoorbeeld. Dus werken we af en toe een avondje door. Maar overwerken is hier eerder uitzondering dan regel.

 

Binnen welke vakgebieden kan je bij Lansigt terecht – en waar?

We hebben verschillende afdelingen:

 • Accountancy (Samenstel en Audit)
 • Controlling (Audit en Finance & Operations)
 • Fiscaal (Fiscaal en Juridisch)

 
Daarnaast hebben we ook een Marketingteam, Finance & Operations, HR en op elke vestiging het secretariaat. Je vindt ons in Alphen aan den Rijn, Gouda en Barendrecht.

Meer weten over onze vacatures? Bezoek dan: Lansigt accountants is een opleidingshuis  - Werken bij Lansigt.
 

Op welke manier ondersteunt Lansigt jouw professionele ontwikkeling en groei?

Lansigt ondersteunt jouw professionele ontwikkeling en groei door een echte persoonlijke aanpak. Zo heeft Lansigt een opleidingshuis dat beide kanten op werkt: Jouw persoonlijke ontwikkeling die centraal staat én je krijgt de mogelijkheid om een rol te spelen in de ontwikkeling van collega’s. Win-win!