Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

Kreston Van Herwijnen

Kreston van Herwijnen is hèt accountantskantoor in de Betuwe. Een organisatie met ruimte om jezelf te laten zien en om jezelf verder te ontwikkelen. Heb je zin om echt een bijdrage te leveren aan ons team van specialisten? Lees dan verder! Samen met je coach en 65 andere collega’s proberen we onze klanten elke dag compleet te ontzorgen met betrekking tot alle financiële zaken. Hierdoor is het belangrijk dat je jezelf kent, zowel persoonlijk en vaktechnisch maar ook de klant en je collega’s. De boog kan niet altijd gespannen staan en is er altijd ruimte voor een leuk event of even een koffiemoment met een collega. Samen zijn we al jaren de beste maar ook leukste financiële dienstverlener in de regio.
 

Neem een kijkje achter de schermen bij Kreston van Herwijnen

Kreston Van Herwijnen is in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een vertrouwenspartner van haar klanten in de Betuwe. Uniek is onze multidisciplinaire dienstverlening, waarbij wij met 65 collega’s gespecialiseerd zijn in accountancy, strategisch bedrijfsadvies, fiscaal en juridisch advies, administratieve dienstverlening, overnames en waarderingen, salarisadministraties en personeelsadvies. Het team van Kreston van Herwijnen staat voor klaar voor haar klanten om deze bij te staan bij een groot aantal facetten van ondernemen en de financiële huishouding. Door de toenemende globalisering is het ook belangrijk om verder dan onze grenzen te kijken. Daarom zijn we onderdeel van het internationale netwerk van Kreston Global. We think local, we act global! Wij staan niet voor niets bekend om onze statement.

Kreston Van Herwijnen: een regionaal kantoor met een internationale blik!
 

Hoe ziet een werkdag binnen Kreston van Herwijnen eruit?

Een werkdag bij Kreston van Herwijnen is nooit saai door de afwisseling in werkzaamheden. Naast de lopende/terugkerende werkzaamheden kan de dag ook in eens een andere wending nemen door een ad hoc vraag van een klant. Samen met een collega kom je tot een passend antwoord zodat de klant een juiste beslissing kan nemen Of spreek je collega bij de koffieautomaat over een vaktechnisch vraagstuk bij die ene opdracht en komt tot een verrassend inzicht.

De werkzaamheden worden afgestemd met de studie, zodat de theoretisch kennis verkregen uit de studie, direct in de praktijk kan worden toegepast.
Er is altijd tijd voor een momentje met je coach. Tevens kun je je vragen stellen aan collega’s. Samen weten we altijd meer dan alleen. Halverwege de dag wordt er even tijd genomen om samen te lunchen.

Bij Kreston Van Herwijnen ben je geen nummer, maar ken je je klanten en collega’s. Andersom geldt dit ook: de organisatie kent jou en kijken verder dan alleen de cijfers!

Check ook onze werken bij pagina: https://krestonvh.nl/werken-bij/ of https://krestonvh.nl/werken-bij/werk-week-van-een-accountant/
 

Waarom zou de (toekomstige) Young Professional zich willen aansluiten bij Kreston van Herwijnen?

Bij Kreston Van Herwijnen zit je zelf aan het roer in je ontwikkeling en ambitie. Er is ruimte voor jouw persoonlijke behoefte als professional en:

 • Een uitdagende en leerzame werkplek die bij je studie en interesse past;
 • Persoonlijke begeleiding om je te helpen in jouw ontwikkeling;
 • Een organisatie met een mix van jonge en ervaren collega’s waarbij je al je vragen aan kan stellen;
 • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.
Tevens is er  sprake van een gezonde werk-privé balans. Er is oog voor de medewerker en vitaliteit:
 • mogelijk om 2x per week onder professionele begeleiding met elkaar te sporten;
 • Een actieve personeelsvereniging;
 • Iedere dag een gezonde lunch: vers fruit en zuivel;
 • Een maandelijkse donderdagmiddagborrel in de Harley Bar;
 • Een enthousiaste organisatie die meerdere sociale events organiseert, zoals jaarlijkse viering bestaan organisatie en een nieuwjaarsreceptie.
Ook interessant zijn de businessclubs en andere verenigingen waar je de mogelijkheid krijgt om tijdens bijeenkomsten te netwerken en kennis uit te wisselen.
 

Hoe ziet de eventuele inwerkperiode binnen Kreston van Herwijnen eruit?

Je krijgt een persoonlijke introductieprogramma, opgesteld door je leidinggevende, waarin onder andere is opgenomen:
 • een welkomstbrief waarin de praktische zaken zijn opgenomen;
 • Kennismaking met organisatie en collega’s;
 • Uitleg/kennismaking van de applicaties die in de organisatie dagelijks worden gebruikt.

 
Je wordt ondersteund door een persoonlijke coach voor al je vragen.
 

Binnen welke vakgebieden zoekt Kreston van Herwijnen Young Professionals?

Binnen Kreston Van Herwijnen zoeken ze (Young) Professionals op het gebied van Accountancy, Tax, Payroll en administratie. Genoeg mogelijkheden dus!

Welke eventuele verdere toekomstperspectieven heeft de organisatie te bieden?
Bij Kreston Van Herwijnen is er ruimte voor je persoonlijke ambitie. Als jij je verder wilt ontwikkelen, zorgen ze voor deze mogelijkheden. Hierdoor kun je je leven lang bij de organisatie werken én leren en hierdoor creëer je zelf een leuke, uitdagende baan die bij je past.