Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

KRC Van Elderen

Elke dag met plezier naar je werk. Kansen zien en die ook pakken. Dat is werken bij KRC Van Elderen. Een middelgroot accountantskantoor met vestigingen in Zwolle, Wezep, Ommen, Apeldoorn en een nevenvestiging in Amsterdam. We zijn ambitieus, geven advies op hoog niveau en blijven maar groeien. Groei je mee?
 

Hoe ziet een werkdag bij KRC Van Elderen eruit?

Dat bepaal jij! Hoe mooi is dat? Bij KRC Van Elderen heb je namelijk lekker de vrijheid om je functie en tijd zelf in te delen. Ben jij niet zo’n ochtendmens? Dan begin je toch gewoon wat later. Het gaat erom dat we met elkaar de klus klaren. In goed overleg kan alles. Nou ja, bijna alles. En heb je een goed idee om je werk leuker of efficiënter te maken? Kom maar op. Jij blij, klant blij, wij blij.
 

Hoe ziet de inwerkperiode bij KRC Van Elderen eruit?

Mensen in het diepe gooien doen ze maar in het zwembad. Bij KRC Van Elderen zijn we liever behulpzaam. Dus als je behoefte hebt aan een buddy voor de eerste periode, dan krijg je die gewoon. Ben je op dag twee al zelfstandig, dan laten we je lekker je ding doen. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daar houden we rekening mee.
 

Binnen welke vakgebieden zoekt KRC Van Elderen professionals?

Vooral binnen de accountancy. Word jij blij van jaarrekeningen? Maakt je hart een sprongetje bij het zien van belastingaangiftes? Droom jij over financiële administraties? Neem dan heel snel contact met ons op of kijk even bij het vacatureaanbod op onze site.
 

Welke toekomstperspectieven heeft KRC Van Elderen te bieden?

We hebben geen glazen bol natuurlijk. Maar wat we wel weten is dat het altijd goed is om te blijven leren. Daarom kun je naast je werk een opleiding volgen. De meeste collega’s doen dit duaal of in deeltijd. We denken graag met je mee welke opleiding en welke manier van studeren het best bij je past.

Wil je meer informatie over KRC Van Elderen bekijk dan de website www.werkenbijkrcvanelderen.nl.

Waarom werken mensen graag bij KRC Van Elderen?

KRC Van Elderen heeft het beste van twee werelden. We zijn groots qua mogelijkheden voor jou als medewerker en lekker klein als het gaat om de werksfeer. Wat we met ‘klein’ bedoelen? De gezelligheid en saamhorigheid. Het gaat om jou. Daarnaast hebben noemen onze collega’s dit vaak als pluspunten: afwisseling, flexibiliteit, diversiteit, korte communicatielijnen en humor. Kijk maar.