Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

Flynth

Start jouw carrière bij de grootste accountant en adviseur in het midden- en kleinbedrijf. Heb jij interesse in een baan in accountancy, belastingadvies of salarisadministratie? Met locaties door het hele land is er altijd een Flynth-locatie bij jou in de buurt. Flynth biedt jou de ruimte om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Samen kijken we waar jouw talent het best tot zijn recht komt! En Flynth is meer dan alleen werk: een jaarlijks feest, regionale evenementen voor jonge collega’s en gezellige teamuitjes zorgen voor een gezellige werksfeer. 
 

Hoe ziet een typische Flynth werkdag eruit? 

Flynth geeft jou de regie over jouw eigen werkdag, die kan beginnen bij een klant, thuis of op kantoor. Je helpt klanten op weg met hun (financiële) administratie en/of belastingaangifte en ontwikkelt je op professioneel én persoonlijk vlak onder begeleiding van ervaren collega's.  
 
Ontdek hoe collega’s het werken bij Flynth ervaren en bekijk de video:

Wat zijn de top 3 redenen om bij Flynth aan de slag te gaan? 

  • Flexibiliteit, bij Flynth werk je waar je wil; thuis, bij een klant of op kantoor. En met locaties door het hele land zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien. 
  • Verantwoordelijkheden, bij Flynth krijg jij verantwoordelijkheden die passen bij jouw kennis en ambities. Jij bent in de lead en zij helpen je graag! 
  • Variatie in werkzaamheden, de werkzaamheden en klanten bij Flynth variëren zodat je continu wordt uitgedaagd en nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen. 
 

Hoe ga je van start bij Flynth? 

Tijdens je eerste werk- of stagedag bij Flynth word je op een externe locatie ontvangen voor het Flynth Start-programma. Tijdens deze introductiedag(en) maak je kennis met onze organisatie én je nieuwe collega's. Dit organiseren we om jou een warm welkom én een snelle en soepele start te geven. 

Vervolgens word je net zo hartelijk ontvangen op je werklocatie. Je wordt onderdeel van een team, waarin je direct ervaring opdoet in de dagelijkse praktijk. Alle faciliteiten en de vaktechnische kennis van Flynth staan tot je beschikking. Bij ons kun je diverse trainingen volgen, waarmee jij je talenten kunt versterken. 
 

Binnen welke vakgebieden kan je bij Flynth terecht? 

Flynth biedt diensten in een breed scala aan vakgebieden, namelijk: accountancy, audit, belastingadvies, salarisadministratie, bedrijfsadvies, finance en meer. 
 

Waarom kiezen voor Flynth? 

Jouw carrière bij Flynth gaat verder dan alleen het doen van administraties, aangiftes en salarisverwerkingen van klanten. Als medewerker van Flynth help je ondernemers het beste uit zichzelf en uit hun bedrijf te halen. En dat doe je samen met je collega’s, door krachten zoveel mogelijk te bundelen. Samen creëren we waarde voor onze klanten. 

Daarnaast stimuleert Flynth je om je werk-privébalans gezond te houden door een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met ruime vakantiedagen en de mogelijkheid om te werken waar en wanneer jij wilt. Met tevreden klanten als belangrijkste uitgangspunt. Je krijgt bovendien alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid en waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij. Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via trainingen en opleidingen, zowel intern als extern. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling.  

Kom werken bij Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.