Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

ETL Accountants en Adviseurs

Werken bij een ETL-kantoor betekent de sfeer van een lokaal kantoor, maar met de mogelijkheden van een grote groep. Je bent namelijk actief in de regio en dus letterlijk dicht bij je klanten. Tegelijkertijd ben je onderdeel van ETL Accountants en Adviseurs. Met inmiddels ruim 35 kantoren en 800 collega’s in Nederland geven we onze dienstverlening lokaal een persoonlijk gezicht. En met ruim 1.300 kantoren en 20.000 collega’s wereldwijd bieden we een enorme springplank voor jouw carrière. Of jouw ambitie nu lokaal, landelijk of over onze landsgrenzen reikt.

We geven je support, doorgroeimogelijkheden en de kans om zowel nationaal als internationaal ervaring op te doen. We vinden jouw wensen, ontwikkeling en gezondheid belangrijk. Daarom werken we vrijwel nooit over en zijn we flexibel met werktijden. Carrière maken en partner worden kan bij ons ook als je parttime werkt. Werken bij ETL is ‘the best of both worlds’!

Ervaren hoe het is om voor ETL Accountants en Adviseurs te werken? Bekijk de video hier.
 

Wat maakt een ETL-kantoor een interessante plek om te werken?

Een ETL-kantoor is de ideale plek om jouw loopbaan te beginnen of voort te zetten. Je hebt zelf de regie in handen bij het verloop van je carrière. De combinatie van werken en leren is overal binnen de kantoren mogelijk. Je doet ervaring op in de praktijk, krijgt direct verantwoordelijkheden, hebt klantcontact vanaf dag één en je kunt tegelijkertijd verder met leren en ontwikkelen. De vorm waarin, bepaal je zelf - samen met je leidinggevende. 
 

In welke vakgebieden kun je bij ETL Accountants en Adviseurs terecht?

Er zijn op onze kantoren volop mogelijkheden beschikbaar voor zowel Young Professionals als voor ervaren collega’s binnen de vakgebieden Accountancy, Audit en Assurance, Belastingadvies en Payroll en HR Services. Afhankelijk van wie je bent en waar je woont, zoeken wij voor jou het best passende kantoor binnen ETL. Wil je alvast een indruk opdoen over de nu beschikbare vacatures en de ETL kantoren? Check dan onze website.
 

Welk toekomstperspectief heb je binnen ETL Accountants en Adviseurs?

Onze klanten staan centraal, maar onze medewerkers zijn net zo belangrijk. Er wordt gekeken naar het individu. De ontwikkeling van teamleden richten we binnen de kantoren op maat in. Of je nu zo snel mogelijk accountant wilt worden, eerst nog op reis wilt en daarom een ‘break’ inbouwt, parttime wilt werken óf op termijn partner wilt worden: Jij hebt zelf de regie over je carrière in handen en ‘the sky is the limit’.

Je past bij ETL Accountants en Adviseurs als je hier blij van wordt:

  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Tachtig uur werken doen we in twee weken
  • Saamhorige sfeer
  • Vanaf je eerste dag ben je betrokken bij klanten en krijg je interessante werkzaamheden
  • Kans om (inter)nationaal te werken
  • Op welk niveau je ook werkt, je betekent direct iets voor de klant
  • Kennisuitwisseling met andere kantoren, ook in het buitenland
  • Dicht bij de klant; zowel qua afstand als in het contact