Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

ESJ Financieel Vooruitdenkers

ESJ is een advieskantoor op het gebied van accountancy, belastingen, audit, corporate finance en HR- en salarissen. ESJ is gevestigd in Etten-Leur, Oosterhout, Zevenbergen en Zwijndrecht. Inmiddels bestaat ESJ meer dan 40 jaar. In die tijd is ESJ uitgegroeid tot een organisatie die haar klanten ondersteunt bij vrijwel elk zakelijk aspect van hun bedrijfsvoering en persoonlijke situatie. 
  

Waarom is ESJ een interessante werkplek voor jou? 

Bij ESJ werken we voor een grote nationale en internationale klantenkring. Hier vind je de drive en ambitie van een groot kantoor in combinatie met de sfeer, collegialiteit én slagvaardigheid van een klein kantoor. Werken voor ESJ betekent een volgende stap vooruitzetten. Of je nu net aan je carrière begint of op zoek bent naar jouw volgende uitdaging. Bij ESJ krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Door vooruit te denken kom je verder. Laat jouw volgende stap dan ook de stap naar ESJ zijn!

Naast een leerzame en uitdagende functie krijg je bij ESJ ook de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse (vaktechnische) werkgroepen. Vind jij bijvoorbeeld duurzaamheid belangrijk en wil jij jezelf daar graag voor inzetten? Word dan lid van het Green Team en bepaal mede wat ESJ gaat doen op dit gebied! 

Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Hier kun je onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag gaan met mindfulness. Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach. 
 

Wat kun je verder nog van ESJ verwachten? 

  • Een goed salaris en vast contract. 
  • Vaste reiskosten, onkosten- en thuiswerkvergoeding. 
  • Standaard 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen. 
  • Studie die voor jou wordt betaald en die je deels onder werktijd kunt volgen. 
  • Breed scala aan interne opleidingen in de ESJ Campus. 
  • Gratis vers bereide lunch op al onze kantoren.  
  • Pensioen dat voor je wordt betaald.  
  • Leuke teamuitjes, kantoorborrels en sportieve evenementen die ESJ sponsort.  

 
Maak kennis met ESJ. Bekijk hun video:

Hoe ziet de inwerkperiode bij ESJ eruit? 

Door middel van ons online onboarding programma krijg je alle informatie die je nodig hebt voor jouw eerste stappen binnen ESJ. Op jouw eerste dag maak je natuurlijk kennis met jouw collega’s van de vestiging, de werkprocessen en cultuur van ESJ. Je wordt gekoppeld aan een ervaren collega, zodat je met al jouw vragen hier terecht kan. Daarna stroom je in binnen onze ESJ-campus en kun je deelnemen aan diverse cursussen, die passen bij jouw ambities en ontwikkelingsbehoeften. En krijg je de mogelijkheid om een individuele opleiding op maat te volgen via Markus Verbeek Praehep. Zo gaan werken en leren hand in hand! 
  

In welke vakgebieden kun je bij ESJ terecht? 

Wij zoeken gemotiveerde en gedreven professionals op het gebied van Accountancy, Financiële administratie, Fiscaal advies, Salarisadministratie en Payroll.  
  

Welk toekomstperspectief biedt ESJ? 

Naast het vakinhoudelijke programma dat je bij Markus Verbeek Praehep volgt, is er volop aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Deze worden afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkelingsplan en de richting die je samen met ESJ kiest.