Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

De Hooge Waerder

De Hooge Waerder is een allround dienstverlener. We bestaan ruim 40 jaar. Op onze vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Heerhugowaard, Haarlem en Amsterdam werken ongeveer 150 collega’s. Op alle locaties hebben wij een grote en gevarieerde klantenportefeuille. Voornamelijk MKB maar ook grote ondernemingen en internationale bedrijven behoren tot onze klantenkring. 

We streven ernaar dat klanten ons als eerste bellen bij alle vraagstukken die ze hebben. Daarin staat het ontzorgen van de klant voorop. Dat doen wij door altijd kwaliteit te leveren en een betrokken en betrouwbare partner te zijn. Zowel voor de klant, als voor onze medewerkers.

Werken bij De Hooge Waerder betekent dat je onderdeel uitmaakt van een betrokken organisatie, waarin je snel veel verantwoordelijkheid krijgt. Want, hoe meer ruimte je krijgt, hoe makkelijker het is om te groeien binnen én buiten je functie. Wil jij jouw talent inzetten om onze klanten verder vooruit te brengen? Dan is De Hooge Waerder misschien wel jouw volgende werkplek.

Maak jij graag deel uit van een organisatie waar het nemen van initiatief wordt aangemoedigd? Waar je de vrijheid krijgt om op zelfstandige wijze te werken? Van ons krijg jij het vertrouwen om al snel direct in contact te staan met klanten. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Waarom? Omdat het jouw vrijheid en verantwoordelijkheid in je functie biedt.

Kansen liggen er volop. Welke kansen jij wel of niet pakt, is afhankelijk van wie jij bent en wat jouw persoonlijke behoeftes zijn. Daarom bieden wij opleiding-, studie- en doorgroeimogelijkheden op maat. Je kunt je ontwikkelen naar een leidinggevende rol of meer in de breedte van je vakgebied. Zit je goed in je functie? Ook dan ben je heel waardevol voor onze organisatie.

We hebben aandacht voor iedereen binnen de organisatie. Dit betekent dat je van ons kunt verwachten dat we op basis van gelijkwaardigheid samenwerken. Van junior tot partner maar ook tussen de verschillende disciplines. We zorgen dat jouw harde werken wordt beloond en verliezen als werkgever de juiste werk-privé balans nooit uit het oog.

Hoe ziet een werkdag bij De Hooge Waerder eruit? 

Als Junior Assistent-Accountant of Junior Payroll Expert ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de klanten. Om dit goed te kunnen uitvoeren heb je veelvuldig contact met klanten en adviseert hen waar nodig. Je stelt de jaarrekening samen, verzorgt, analyseert (tussentijdse) cijfers en/of je zorgt ervoor dat het proces rondom de verloning goed verloopt. Kortom, je ondersteunt de klant daar waar gewenst en zorgt dat het gehele proces goed verloopt. Door het diverse klantenbestand bedien je klanten uit verschillende branches en van verschillende bedrijfsgrootte.
 

Wat maakt De Hooge Waerder een interessante plek voor baangarantie?

Vrijheid, zelfstandigheid en de mogelijkheid om je werk in te vullen zoals jij dat wilt. Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij jou de ruimte om door te leren. Plezier en ontspanning vinden wij ook belangrijk. Daarom doen we vaak leuke dingen met elkaar zoals borrels, sportieve uitdagingen (Dam tot Dam loop, Alkmaar City run) en personeelsuitjes in binnen- en buitenland. In het verleden zijn we o.a. naar Praag, Parijs en Sicilië geweest. We genieten nu nog na van een recente trip naar Lissabon en zijn al begonnen met de voorbereidingen van onze volgende trip. 
Verder bieden wij jou:

  • Een goed salaris (inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring) dat aansluit bij de markt
  • Een functie tussen de 24 en 40 uur
  • 28 vakantiedagen op fulltime basis en 8% vakantiegeld
  • Een laptop en iPhone met onbeperkt abonnement (data en bellen)
  • Collectieve zorgverzekering, pensioenregeling en korting bij diverse sportscholen
  • De mogelijkheid om deels vanuit huis te kunnen werken
  • Een uitstekende studiekostenregeling
  • Een jaarlijks personeelsuitje in Nederland of in het buitenland, inclusief overnachting
  • Gezellige borrels, etentjes, deelname aan sportieve evenementen en andere leuke activiteiten
 

Hoe ziet de inwerkperiode bij De Hooge Waerder eruit?

Tijdens de eerste weken maak je kennis met je collega’s en teamleiders en worden introductiegesprekken gepland met het secretariaat en ICT. Ook krijg je een ‘buddy’ aangewezen die jou in de inwerkperiode zal begeleiden.
 

In welke vakgebieden kan je bij De Hooge Waerder terecht?

Wij zien binnen De Hooge Waerder mogelijkheden voor Young Professionals op de gebieden van Accountancy en Payroll.
 

Welk toekomstperspectief biedt De Hooge Waerder aan?

Je kan bij ons doorgroeien naar senior accountant of senior payroll expert met het bijbehorende salaris. Afhankelijk van je interesses en werkgebied zijn er diverse studiemogelijkheden. Naast vaktechnische groei, kan je je bij De Hooge Waerder ook op persoonlijk vlak ontwikkelen, hiervoor hebben we onder andere een eigen ontwikkelcoach. Deze coach helpt jou desgevraagd met je persoonlijke ontwikkeling, waardoor je groeimogelijkheden worden herkend en effectief worden gerealiseerd. Daarnaast organiseert onze coach diverse workshops, waar je samen met een kleine groep collega’s wordt getraind.