Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

De Beer Accountants & Belastingadviseurs

De Beer bestaat nu ruim 70 jaar en zij werken in een inspirerend pand in het hart van Tilburg. Met ruim 100 professionals bieden zij een breed pakket van diensten aan relaties in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven. Zij zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, waaronder accountancy, corporate finance en belastingadvies. 
 

Het 'De Beer - DNA' 

Het 'De Beer - DNA' is te omschrijven met 3 kernwoorden: Persoonlijk, Passie en Professioneel. Zij willen continu het beste uit henzelf halen en op authentieke wijze onderscheidend zijn naar klanten en collega’s. Deze visie vormt hét uitgangspunt van het denken en handelen binnen hun organisatie. 
 
Wil jij alvast de sfeer proeven? Bekijk dan de volgende video:

Goede balans tussen werk en privé 

Flexibele werktijden, een goede thuiswerkregeling, geen overwerkcultuur en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling dragen bij aan dit klimaat. Werken bij De Beer betekent dat men zeker is van zowel een uitdagende functie en carrière, als een mooie balans tussen werk en privé. Zij houden daarnaast van gezelligheid en genieten daarom regelmatig van borrels en bijeenkomsten in hun bar. Hun eigen chef verzorgt dagelijks de lekkerste, gezonde lunches. 

Meer weten? Neem een kijkje op hun website 

Bij De Beer kun je terecht in de vakgebieden: Accountancy, Financieel Administratief en Controlling en Fiscaal in de omgeving Tilburg.