Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

Brouwers Accountants en Adviseurs

Wil jij werken bij het accountantskantoor van de toekomst? Niet enkel gaan voor een wortel voor je neus, maar samen bouwen aan jouw carrière? Kies dan voor Brouwers, het snelgroeiende kantoor. Of je nou net startend bent of toe bent aan een vervolgstap in je carrière, wij bieden je graag de kans. Maak kennis met de Brouwers familie. Hier voelt het niet alleen als familie, wij zijn ook daadwerkelijk een familiebedrijf. Gestart in de jaren 50 en inmiddels is de derde generatie aan de leiding. 

Wij zijn een nuchter en ondernemende organisatie met een platte cultuur. We hebben jarenlange ervaring in het vak en bedienen de markt vanuit verschillende vakgebieden. Met kantoren in Zwolle, Deventer, Apeldoorn en Genemuiden hebben wij vast een kantoor dat bij jou in de buurt ligt.  
 

Hoe ziet een werkdag bij Brouwers eruit?  

Dat is aan jou! Opdrachten, een goede werkplek en fijne collega’s krijg je van ons, de invulling van je werkdag is aan jou. Goede begeleiding en vrijheid in je werkzaamheden zijn belangrijke pijlers voor ons. Heb je vragen, stel ze gerust. Zie je verbeteringen? Draag ze aan. Samen bouwen we aan de toekomst.
 

Welk toekomstperspectief biedt Brouwers aan? 

Bij Brouwers zijn we ondernemend en is er ruimte voor jou ontwikkeling. Ontdek wat bij je past, verleg je grenzen. Wij bieden je graag de kansen; het is aan jou om ze aan te grijpen. Binnen de verschillende vakgebieden zijn er collega’s die een opleiding volgen, vaak duaal of in deeltijd. Wij denken met je mee. 
 

Wat zijn de top 3 redenen om bij Brouwers aan de slag te gaan?

  1. Wij zijn ondernemend, jij ook. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. 
  2. We zijn een familiebedrijf. We werken hard, maar verliezen elkaar niet uit het oog. We doen mee aan sportactiviteiten, organiseren teamuitjes en hebben een jaarlijkse zomerbarbecue.  
  3. Wij hebben meerdere vestigingen. Je kunt dus van werkplek wisselen zonder dat je van werkgever wisselt.
De keuze is aan jou!

In welke vakgebieden kan je bij Brouwers terecht?

Wij zoeken professionals binnen de vakgebieden Accountancy (zowel samenstel als controle) en Fiscaal advies. 
 

Waarom werken bij Brouwers? 

Werken bij Brouwers is op elk moment in je carrière een goed idee. Wij zijn een kleiner kantoor, groots in wat we doen. We vinden jou belangrijk en denken graag mee in jouw ontwikkeling. We hebben oog voor elkaar; naast hard werken is het ook gezellig. Komt het je agenda-technisch beter uit om thuis te werken? Geen probleem, wij werken hybride! 

Collega’s omschrijven Brouwers als: “een mooie dynamische organisatie waarbij kwaliteit en kennis samenkomen” en “een mensgerichte organisatie met ruimte tot ontwikkeling en/of ontplooiing op persoonlijk en professioneel vlak”. 

Kom bij ons werken en ervaar Brouwers!