Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

BonsenReuling

Met zo’n 170 collega’s en 5 vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Doetinchem, Elst en Deventer is BonsenReuling een middelgroot accountantskantoor. Ze hebben plezier in het ondernemen en willen hun medewerkers hierin de ruimte en vrijheid bieden. Ze zijn hands-on en no-nonsense, en dat willen ze blijven. Ze gaan voor kwaliteit en zijn op alle punten scherp.  

 
Waarom BonsenReuling? 

Bij BonsenReuling werken ze samen en is er oog voor elkaar. Ze zijn middelgroot en lokaal actief betrokken, maar hebben grote internationale connecties vanuit hun ECOVIS netwerk! Dit jaar wisten wij ons dan ook in de Accountancy Top 50 te vestigen en welgeteld op plaats 39. Wil jij onderdeel zijn van ons groeiende bedrijf? Bekijk dan deze pagina! 

 

Wat kan je van een werkdag bij BonsenReuling verwachten?  

Als beginnend assistent accountant neem jij graag een kijkje in de financiële keuken bij diverse MKB-bedrijven uit de regio. Geen dag is hetzelfde dankzij de diverse klanten en de verschillende werkzaamheden. Je zult je bezighouden met administratieve diensten zoals het boeken van de administratie en het voorbereiden van BTW aangiften. Naarmate je meer ervaring krijgt, ga je aan de slag met het samenstellen van de jaarrekening.  

Wat zijn de top 3 redenen om bij BonsenReuling aan de slag te gaan? 

Ontwikkelingsmogelijkheden: Groeien en willen dat de medewerkers meegroeien. Daar helpen ze je graag bij! Daar hebben ze een persoonlijk ontwikkelingsplan voor, BR Start en BR Academy. Met deze programma’s bieden zij young professionals de mogelijkheid om verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen te volgen. En last but nog least, een aantrekkelijke studieregeling.  

Veelzijdig klantenpakket: Dat hun roots in de Achterhoek liggen, betekent niet dat zij alleen voor Achterhoekse bedrijven werken. Ze werken voor nationale en internationale klanten die in allemaal verschillende branches werkzaam zijn, variërend van eenmanszaak tot grote controleplichtige ondernemingen. 

Collega’s en werksfeer: Binnen hun kantoren heerst een informele werksfeer met open deuren en lage drempels. Ze houden van successen en nog meer van deze successen samen vieren! Regelmatig worden er borrels, teamuitjes, jubileumfeestjes georganiseerd; en niet te missen het jaarlijkse personeelsfeest. Work hard, play hard. 

 

Hoe ga je van start bij BonsenReuling?  

Op jouw eerste dag staat er een collega van HR voor je klaar om je op te vangen. Samen met andere startende collega’s krijg je een algemene introductie en rondleiding om iedereen te leren kennen. Eenmaal op je werkplek krijg je een buddy die je alle ins- en outs over BonsenReuling, onze klanten en onze systemen vertelt. Daarna start je met het verlenen van administratieve diensten. Denk daarbij aan het boeken van de administratie of het voorbereiden van BTW aangiften.  

 

Binnen welke vakgebieden kan je bij BonsenReuling terecht – en waar?   

Op hun locaties in Elst, Doetinchem, Lichtenvoorde en Eibergen werken young professionals en professionals samen in diverse vakgebieden om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Vakgebieden zijn: Accountancy, Audit, Finance & control, Fiscaal, Juridisch, Salaris & HR. 

 

Op welke manier ondersteunt BonsenReuling jouw professionele ontwikkeling en groei?  

Ondersteuning om jouw professionele groei op verschillende manieren te verbeteren. Zo krijg je goede coaching on the job en bieden we diverse interne en externe cursussen om niet alleen jouw vaktechniek, maar ook competenties te ontwikkelen.