Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

Baker Tilly

Ben jij als starter op zoek naar een mooie plek om aan de slag te gaan? Dan kan het lastig zijn om een werkgever te vinden die je kan helpen om het beste uit jezelf te halen. Als je bij ons komt werken als student accountancy of payroll, krijg je de kans om snel praktijkervaring op te doen en kennis te vergaren die je niet op de hogeschool of universiteit leert.
 

Wat maakt Baker Tilly een interessante plek voor baangarantie?

Werken bij Baker Tilly betekent werken in een omgeving waar jij je thuis voelt. We hebben bewust gekozen voor regionale kantoren waar je veel persoonlijk contact hebt met collega's én klanten. En met onze interne opleidingen en ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen, ben je verzekerd van een sterke start van je carrière. Bij Baker Tilly zien we de goede begeleiding als een belangrijk onderdeel van ontwikkeling. Daarom koppelen we je bij je start van je (duale) traject aan een mentor die je wegwijs maakt binnen de organisatie en je begeleidt bij je werkzaamheden. Zo voel je je snel thuis binnen onze organisatie. Je zal starten met een introductiedag waarbij je alle ins en outs over het bedrijf zal leren kennen. Daarna zal je snel meegaan op de werkvloer en in de praktijk het vak leren.

Welk toekomstperspectief biedt Baker Tilly aan?

Baker Tilly biedt een mooie mogelijkheid om je als starter te ontwikkelen. Door middel van de combinatie met studie en werk, en daarnaast de verschillende interne trainingen die je kan volgen kan je jezelf elk jaar weer wat meer ontwikkelen. Op deze manier kan je de ladder binnen jouw vakgebied verder opklimmen.
 

Informatie over de functies

Of je accountancy gaat doen, of payroll: binnen Baker Tilly hebben we heel veel collega’s die werken en studeren combineren. Studie is bij Baker Tilly erg belangrijk en daarom geven wij studenten ook veel ruimte om tijd in de studie te investeren. Op basis van het nieuwe functiehuis is heel duidelijk aangegeven wanneer en op welke manier je binnen het bedrijf kan doorgroeien. Hierbij horen verschillende salarisschalen. De meeste collega’s groeien elke 2 tot 3 jaar door naar een hogere functie.

Wanneer je als eerstejaars accountancy student binnenkomt, zal je bovendien elk schooljaar naar aanleiding van je ontwikkeling ook omhooggaan in salaris.
 

Kenmerken van de persoon die hier werkt:

  • Je bent een echte teamspeler, inspirerend en overtuigend
  • Jij bent een mensenmens en de schakel tussen team en klant.
  • Je bent klantgericht
  • Klant blij, jij blij! Je geniet van klantcontact, stelt de juiste vragen en kunt goed luisteren.
  • Je vindt altijd een oplossing
  • Jij rent niet weg van problemen. Je ziet ze als een uitdaging en vindt voor ieder probleem een oplossing.
  • Je weet wat je (beter) kunt
  • Jij wilt jezelf ontwikkelen en staat open voor nieuwe kansen. Bij Baker Tilly zijn die er volop!