Ga voor optimale zorgadministratie

Wie werkzaam is in de zorgadministratie, weet het als geen ander: het vakgebied is volop in beweging. Neem alleen al de rol van de zorgadministrateur. De laatste jaren is die meer en meer verschoven van registreren naar controleren en adviseren, wat ook terug te zien is in de steeds complexer geworden wet- en regelgeving rondom zorgadministratie. Daarnaast is het zo dat een onnauwkeurig gevoerde administratie tot serieuze financiële schade kan leiden.

Voor zorginstellingen is het juist nu belangrijk om de administratie op orde te hebben. Dat lukt alleen met goed opgeleide professionals die soepel meebewegen met het snel veranderende vakgebied. Bij Markus Verbeek Praehep vind je een breed aanbod van opleidingen op het gebied van zorgadministratie. Voor jou, je medewerkers en je organisatie.
 

Ontdek onze opleidingen voor de zorgadministrateur en -manager

In samenwerking met detacheerder Quoratio hebben wij bijvoorbeeld de opleiding HBO Zorgadministratie ontwikkeld. Daarnaast bieden we een Post Bacheloropleiding, een HBO Associate degree, enkele korte trainingen en meer specialistische programma’s.

Bekijk ons volledige aanbod

Benieuwd wat wij voor jouw zorginstelling kunnen betekenen?

Wil je de zorgadministratie van jouw zorginstelling naar een hoger niveau brengen en zorgen dat je medewerkers hun werk nog beter en efficiënter kunnen uitvoeren? Vraag onze interactieve brochure aan en ontdek wat Markus Verbeek Praehep kan betekenen bij verdere professionalisering van de zorgadministratie binnen jouw organisatie.

Download brochure

Vrijblijvende afspraak maken?

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw zorginstelling? Neem dan contact op met onze strategisch accountmanager Belinda Kerkhove via 06 13 43 74 83 of bkerkhove@mvp.nl. We denken graag met je mee.