Acties

Acties

Docentenbijeenkomst

Markus Verbeek Praehep (MVP) organiseert jaarlijks na de zomervakantie een bijeenkomst voor zijn docenten. Ook dit jaar willen wij je van harte uitnodigen om hierbij op 9 september aanwezig te zijn. Gezien de huidige omstandigheden zal de bijeenkomst niet op haar gebruikelijke locatie bij BCN Rijnsweerd plaatsvinden, maar virtueel via Microsoft Teams op donderdagavond 9 september vanaf 19.00 uur. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan!

Aanmelden

Wat: virtuele docentenbijeenkomst
Wanneer: 9 september 2021, vanaf 19.00 uur
Waar: digitaal via Microsoft Teams
 

Wat kun je verwachten?

19.00-20.00 uur: Tijdens de virtuele bijeenkomst blikken we niet alleen terug op het afgelopen jaar, we praten je ook bij over de laatste ontwikkelingen bij Markus Verbeek Praehep. Daarnaast zijn we benieuwd naar jullie ervaringen en is er ruimte om vragen te stellen.

20.00-21.00 uur: Na de bijeenkomst organiseren we een informeel samenzijn in de vorm van een virtuele borrel. Hiervoor sturen wij (mits je je op tijd aanmeldt) een borrelpakket naar je huisadres.

Meld je snel aan!

Ben je erbij op 9 september vanaf 19.00 uur? Meld je dan snel aan! In verband met de levering van het borrelpakket kun je je tot uiterlijk 30 augustus a.s. aanmelden.

Aanmelden

Na aanmelding ontvang je van ons een link waarmee je kunt inloggen in de Teamssessie.

Hopelijk zien we je op 9 september!