Wil jij voordelig aan je PE-norm voldoen? 

Eindelijk is het zover! Bij Markus Verbeek Praehep profiteer je de hele maand mei van de dubbeldeal. Wil je op een leuke, leerzame en voordelige manier volledig aan je PE-norm voldoen? Met deze actie volg je twee NIRPA PE-trainingen voor de prijs van één. 
 

Slim investeren? Volg een PE-training via de dubbeldeal! 

Het bijhouden van veranderende wet- en regelgevingen, ontwikkelingen en trends zijn essentieel voor je succes als financial. Onze PE-trainingen en updatesessies zorgen ervoor dat jij binnen één of twee dagen weer helemaal up-to-date bent! Na het volgen van een PE-training ben je op de hoogte van actuele wet- en regelgeving, weet je wat veranderingen voor jezelf en je organisatie betekenen en kun je eventuele wijzigingen doorvoeren. 
 

Welke PE-trainingen bieden we aan? 

Weet je nog niet welke PE-trainingen je wilt gaan volgen? Misschien is één van deze populaire PE-trainingen iets voor jou. 

 
Bekijk ook ons complete overzicht van PE-trainingen of luister direct onze podcast Loonbelasting in de praktijk
 

Volg de training samen met een collega 

Je mag natuurlijk ook samen met je collega gebruikmaken van deze actie. In dat geval schrijven jullie je allebei in voor een PE-training naar keuze en betalen jullie samen maar één keer de trainingskosten. 
 

MAAK DIRECT GEBRUIK VAN DE DUBBELDEAL!.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur