Webinar: De accountant van de toekomst

Op dinsdag 18 juni houdt Markus Verbeek Praehep (MVP) een interessant webinar: “De accountant van de toekomst”. Dit evenement start om 20.00 uur en wordt live uitgezonden.

Meld je aan
 
  • Maarten Stubbé - Algemeen Directeur, Scab Accountants & Adviseurs   
  • Eric Mantelaers – Partner Bureau vaktechniek RSM 
  

Deze sessie richt zich op de nieuwste trends, technologieën en regelgevingen die de toekomst van accountancy zullen vormgeven. Het webinar biedt een unieke kans om praktische adviezen en best practices te ontvangen die professionals in de sector kunnen helpen om zich aan te passen aan een snel veranderende omgeving. 
 

Tijdens het webinar krijg je inzicht in diverse cruciale onderwerpen, waaronder het toenemende belang van soft skills, de evoluerende rol van accountants binnen moderne organisaties, diversiteit, de impact van nieuwe regelgeving zoals CSRD en de invloeden van kunstmatige intelligentie en machine learning op het vakgebied. 
 

Het evenement zal worden gehost door Karel Zwaan, onder meer oud-communicatiedirecteur van EY. Hij gaat in gesprek met twee vooraanstaande figuren in de accountancy. Beide sprekers zullen hun unieke perspectieven delen en discussiëren over hoe de sector kan inspelen op zowel huidige als toekomstige uitdagingen. 
 

Bezoek onze website voor meer informatie over het webinar of om je aan te melden. Mis deze kans niet om van toonaangevende experts te leren en jezelf voor te bereiden op de toekomst van de accountancy. 
 

Relevante opleidingen 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur