Wil je maximaal voordeel? Vroeg inschrijven loont!

Wil je voordelig een opleiding of training volgen? Ontvang extra voordeel door je vroeg in te schrijven. Bij Markus Verbeek Praehep bieden we de vroegboekkorting. Schrijf je in voor 8 juli 2024 en ontvang 10% korting op het cursusgeld van vele opleidingen en trainingen die starten in het nieuwe studiejaar.

Bekijk de actie
   

Slim investeren? Ontwikkel je verder in finance 

Impact maken voor een organisatie. Dat wil iedere professional, alleen dit in de praktijk brengen kan best complex zijn. Financiële kennis ligt aan de basis van iedere organisatie. Ontwikkel jezelf tot een onmisbare professional via Markus Verbeek Praehep. De vroegboekkorting geldt voor een groot aantal van onze opleidingen en trainingen. 
 

Profiteer van deze actie op een ruim aanbod 

Als professional wil je je blijven ontwikkelen en groeien. Ben je toe aan de volgende stap? Wij bieden al 125 jaar het beste onderwijs aan financials. Je bent verzekerd van het meeste complete en kwalitatieve aanbod in financiële opleidingen. Investeer in jezelf door voordelig een van de onderstaande opleidingen of trainingen te volgen. 

 

Bepaal zelf waar je studeert 

Kies voor klassikale lessen, lessen in een virtual classroom of ga voor e-learning. Bepaal zelf waar je studeert. Dit maakt studeren bij Markus Verbeek Praehep nog makkelijker. Een investering in jezelf is altijd rendabel, maar door je nu in te schrijven bespaar je flink op je cursusgeld. Ontdek meer over flexibel studeren
 

Nog meer voordeel voor vroege inschrijvers 

Vroeg inschrijven? Dat loont! Naast de aantrekkelijke korting helpt vroeg inschrijven ons om eerder zicht te krijgen op de groepsgrootte. Zo kunnen we jouw groep sneller bevestigen op de locatie van jouw keuze. Bovendien, als je nu alvast het regelwerk doet, heb je de rest van de zomer geen omkijken meer naar je opleiding. 

Dit is hét moment om je in te schrijven! Gebruik bij je inschrijving de kortingscode [Vroegboekkorting2024] om vandaag nog te profiteren van 10% korting op je cursusgeld! 
 

Ben je je nog aan het oriënteren? 

Heb je specifieke vragen over deze actie of wil je meer informatie? Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem gerust contact op via telefoonnummer 035 – 5 280 811 of plan een online adviesgesprek in. 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur