Top 3 Financieel talent van het Jaar: Mark Schmitz

Wie krijgt de titel: ‘Financieel talent van het Jaar 2022’? Van een hele lijst genomineerden heeft een vakjury een Top 5 gekozen. Alle genomineerden uit de Top 5 hebben een bijzonder verhaal en leveren uitzonderlijke prestaties. Om vervolgens de Top 3 te bereiken kon er door jullie gestemd worden. Vanuit die stemronde zit Mark in de Top 3. Bekijk hier het filmpje waarin Mark vertelt over zijn werk en nominatie.
 

Finalist Mark 

Mark is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit voor de Bachelor Bedrijfseconomie en Master Finance & Control. “Na mijn studie had ik geen praktijkkennis. Dus ik kan van iedereen wat leren. Vanuit die instelling heb ik heel bewust gekozen voor een Traineeship. Ondertussen werk ik als Consultant Finance & Control bij Verhoeve. Ik sta open voor alle hulp waardoor iedereen bereid is om mij te helpen. Ik ben niet het mannetje van de universiteit. Ik stel mij kwetsbaar op.”

Werkplezier 

“Wat ik doe vind ik echt heel leuk, met name de afwisseling. Heel cliché maar geen dag is hetzelfde. Ik heb nu een ondersteunende rol voor verschillende afdelingen. Dit betekent dat ik met veel mensen samenwerk. Collega’s waarderen het heel erg als ze met een vraag of probleem bij mij komen en ik dit binnen twee dagen oplos. Daar krijg ik heel veel energie van.”
 

Lekker koetjes en kalfjes

“Ik vind het heel fijn om contact te hebben met collega’s. Gezellig kletsen en koffie drinken. Dat heb ik ontzettend gemist tijdens corona. Omdat ik gedetacheerd ben geeft juist het contact met collega’s zoveel feeling met wat ik aan het doen ben.”
 

Nooit uitgeleerd

“Het is lastig voor mij om nu te bepalen wat mijn volgende stap is. Ik ben pas net begonnen! Maar als ik het nu zou moeten zeggen dan zie ik mijzelf meer als business controller. Daarvoor moet ik goede kennis hebben van financial control, boekhouding en accounting. Dan zal ik toch meer naar het cijfermatige gaan. Daar zie ik nog wel echt een groeicurve. Met mijn soft skills ben ik al bezig. Ik was daar eerst sceptisch over maar zie nu de voordelen. Bijvoorbeeld het sociaal vaardig zijn op zowel informeel als formeel niveau.”
 

Relevante opleidingen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur