STAP-budget in de praktijk

Netty is Senior Salarisadministrateur en heeft de losse module Strategische Arbeidsvoorwaarden en Belonen gevolgd bij Markus Verbeek Praehep. De module is onderdeel van de opleiding Compensation & Benefits Consultant (CBC®).

“Ik was op zoek naar een kortdurende opleiding binnen het vakgebied Payroll. Tijdens de zoektocht kwam ik het STAP-budget op verschillende kanalen tegen. Ik ben meer onderzoek gaan doen en het bleek dat ik de module Strategische Arbeidsvoorwaarden en Belonen kon volgen met gebruik van het STAP-budget.”
 

Zelf betalen

“De lessen zijn inmiddels afgerond en ik heb het examen gehaald! De optie om gebruik te maken van het STAP-budget is een fijne mogelijkheid om je skills en vaardigheden te verbeteren. Tijdens het inschrijven voor de module was ik van plan om voor een andere werkgever te werken. Door STAP kon ik het zelf betalen en was het niet nodig om het opleidingsbudget van mijn werkgever te gebruiken. Dat was heel fijn.”

“Met het STAP-budget kun je gemakkelijk allerlei trainingen en opleidingen volgen. Ik zou het daarom zeker aanraden. Het is wel belangrijk dat je goed op de hoogte bent van het proces. Je schrijft je eerst in voor een opleiding en dan pas vraag je het STAP-budget aan bij het UWV. Daar kun je via de portal de stand van zaken volgen m.b.t. goedkeuring van het budget.”
 

Wat is het STAP-budget?

Met het STAP-budget kun je jaarlijks maximaal € 1.000,- aan subsidie aanvragen voor een opleiding of training. Zo wordt studeren een stuk voordeliger, of zelfs kosteloos! Je kunt voor bijna elke opleiding of training van Markus Verbeek Praehep het STAP-budget aanvragen. Schrijf je nu in en vraag per 1 september het STAP-budget aan bij UWV. Meer weten? Hier lees je meer.
 

Deze trainingen volg je kosteloos met het STAP-budget

  1. Arbeidsrecht in Vogelvlucht 
  2. Inkomstenbelasting, de Essentie
  3. Je Rol als Financial Binnen je Organisatie
  4. Help de Accountant Komt Langs
  5. Rol van de Financial bij Duurzaamheidsvraagstukken
Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur