Markus Verbeek Praehep organiseert feestelijke diploma-uitreiking in Singer Laren

Afgelopen donderdag 20 juni was het eindelijk zover: de diploma-uitreiking van Markus Verbeek Praehep. In een indrukwekkende theaterzaal in het kunstmuseum Singer in Laren werd een feestelijke avond georganiseerd waarbij meer dan 45 studenten vol trots hun diploma in ontvangst namen.

Een inspirerende avond vol energie

Het behalen van je diploma is een gedenkwaardig moment en er werd dan ook een memorabele avond van gemaakt. Directeur Frank Bakker trapte de avond gezamenlijk af met de Associatie voor Examinering (samenwerking) en de stichting Pia Potgieser-van de Boogaard Studiefonds die al jaren sponsor is van de diploma-uitreiking van Markus Verbeek Praehep.

De uitreiking van de diploma’s

Er waren meer dan 45 studenten die deze avond hun diploma in ontvangst namen. Er was een gevarieerd programma samengesteld. Het uitreiken van de diploma’s werd afgewisseld met de Brein Kracht Show, de veelgevraagde spreker en auteur Jan van Setten en een loting van het Pia Potgieser-van de Boogaard Studiefonds.

De studenten werden in tweetallen opgeroepen door Markus Verbeek Praehep en de Associatie voor Examinering. Er stonden twee hoge tafels klaar waar tijd was voor een fotomoment. Na het ondertekenen van het diploma en het bijbehorende fotomoment ontvingen de studenten een roos, een goodiebag en gingen zij weer in de zaal zitten.

De Brein Kracht Show

Tijdens de Brein Kracht Show gaven illusionisten Dan Lefay en Karin Boon alle aanwezigen een nieuwe kijk op organisaties in verandering. Met verschillende acts lieten ze zien welke denkpatronen wij hebben. Zo bleef geen geheim meer veilig. Karin raadde, zonder iets te weten, namen en getallen die studenten geheim moesten houden. Dan en Karin wisten door bepaalde vragen, observaties en lichaamstaal van de studenten wat wel of niet waar was. Met behulp van inzichten uit de psychologie, filosofie en een flinke dosis humor werden alle aanwezigen geïnspireerd.

Spreker en bestsellerauteur Jan van Setten

Jan van Setten is een veelgevraagd spreker en bestsellerauteur. Hij geeft inzichten, reikt handvatten aan en inspireert op het gebied van leiderschap, klantgerichtheid en organisatieverandering. Tijdens de avond ging hij in op het omgaan met veranderingen en communicatie met klanten en collega’s. Zijn lijfspreuk is: het leven is verwarrend eenvoudig. Dit liet hij ook doorschemeren in zijn show. Hij liet zien hoe je net even anders kunt communiceren en hoe groot de impact hiervan kan zijn. Hij gaf een leuk interactief optreden en zorgde vol energie voor inspiratie, nieuwe inzichten en ideeën.

De steun en loting van het Pia Potgieser-van de Boogaard Studiefonds

Het Pia Potgieser-van de Boogaard Studiefonds sponsorde deze feestelijke diploma-uitreiking van Markus Verbeek Praehep. Het studiefonds steunt, stimuleert en beloont daarnaast ook onze studenten. De avond werd afgesloten met een loting van het Pia Potgieser-van de Boogaard Studiefonds waarbij maar liefst acht studenten een bedrag van € 250,- wonnen. De studenten kregen op het podium een cheque overhandigd.

De volgende stap

Een diploma op zak. Dan rijst bij veel afgestudeerden de vraag: wat is de volgende stap? Na de diploma-uitreiking stonden Markus Verbeek Praehep en de Associatie voor Examinering klaar om persoonlijk advies te geven en vragen te beantwoorden. Wil jij ook een persoonlijk studieadvies? Plan gerust een online adviesgesprek in of meld je aan voor een digitale open avond.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur